Może ja bym Ci przypasował z moją "zieloną kupą" Heptun ma zamiar pobawić się w orga pełną gębąGrolshek pisze:Heptun może rewanżyk za Toruń ?Chosenów nie mam, helka tylko jedna...

Może ja bym Ci przypasował z moją "zieloną kupą" Heptun ma zamiar pobawić się w orga pełną gębąGrolshek pisze:Heptun może rewanżyk za Toruń ?Chosenów nie mam, helka tylko jedna...
Bardzo chętnie. Mój beżowy chaos pasuje do zielonej hordy... Abym więcej nie zobaczył emoelfów i nieśmiertelnej kupy ghouli...katerek pisze:Może ja bym Ci przypasował z moją "zieloną kupą" Heptun ma zamiar pobawić się w orga pełną gębąGrolshek pisze:Heptun może rewanżyk za Toruń ?Chosenów nie mam, helka tylko jedna...
łojezu ^^ takie legendy nawet będąScimitar pisze:Patrząc po frekwencji to prawie jak master. Jeśli dopuszczacie do gry takie warzywa jak ja, to przyjadę
Jaka znowu legenda - teraz warzywoGokish pisze:łojezu ^^ takie legendy nawet będąScimitar pisze:Patrząc po frekwencji to prawie jak master. Jeśli dopuszczacie do gry takie warzywa jak ja, to przyjadę
Pacek pierdolisz LoS od czarów był już na turniejach przed EURO . (wypierdol tych 5 dodatkowych elektryków PG)
a co mnie to obchodzi? ja nigdy nie lubiłem obcinania zasad wymyślonych przez twórców, wszyscy kiedyś płakali za brakiem połówek za oddziały, teraz jakoś ucichli. Po co więc wprowadzać następne dziwne cięcia (tylko tak mogę nazwać wypaczenie czaru, który nie jest czarem typowo mordującym, a czarem supportu - ma na celu stworzenie nowych szczurów dla mieszania w szykach). I nie pierdol Ty mi tu o PS, bo mi nie chodzi, czy jestem w stanie coś rzucić, czy nie, tylko o zasadę. 13th nigdy nie rzucasz na hordy, raczej na małe oddziały, aby mieć mały supporcik na tyłach wroga, a nie po to, by anihilować klocki (może poza chosenami w liczbie około 15Gokish pisze:
Pacek pierdolisz LoS od czarów był już na turniejach przed EURO
Gokish pisze: (wypierdol tych 5 dodatkowych elektryków PG)
Pacek pisze:tylko tak mogę nazwać wypaczenie czaru, który nie jest czarem typowo mordującym, a czarem supportu
Oj tam, oj tamJacek_Azael pisze:Błagam Was...My takich tekstów nie piszemy w tematach Waszych turniejów.