Polska flaga a GW
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Polska flaga a GW
Taką dygresje mam ostatni zauważyłem taka rzecz na stronie GW przy wyborze nacji pojawiła się polska flaga ale po kliknięciu polskiej mowy brak .
Nasuwa mi się takie pytanie czy jest to pewnego rodzaju etap w ich planach czy też robią sobie z nas jaja w znanym już nam stylu.
Nasuwa mi się takie pytanie czy jest to pewnego rodzaju etap w ich planach czy też robią sobie z nas jaja w znanym już nam stylu.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Polski język w opisach produktów jest moim zdaniem mało istotny, pewnie z czasem poprawią i to. Mnie najbardziej interesuje zmniejszenie kosztu wysyłki do PL do 25 zł lub darmowa od 250zł. I dostępność MO (w końcu!).
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
A mam pytanie ponieważ przez ostatnie kilka/ kilkanaście tygodni przebywałem ujmijmy to tak w krainie przodków gdzie Internet czy telewizja są dobrami ekstremalnie dostępnymi tak samo jak srajtaśma od kiedy trwa taka sytuacja na ich stronie .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Od kilku dni. Niedawno od nich zamawiałem, mają takie promo, że do każdego zamówienia powyżej 250 zł dodają jakiegoś tam limitowanego Space Marina. Jeśli promocja jeszcze trwa, to pokaże ci się w koszyku.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Zamówiłem 26-tego, paczka doszła dziś. Myślę, że jak na wysyłkę z UK, to jest to całkiem niezły czas realizacji. Wszystko co zamówiłem, dostałem, jedynym małym minusem były brzydkie pudełka, w które zapakowane były niektóre figsy - białe boksy z logiem Citadel i naklejką z kodem kreskowym. Ale to w sumie szczegół.
A to jest czysto marketingowe zagranie , bo klient niezdecydowany na zakup pójdzie do sklepu i tam ma zostać skuszony piknymi obrazkami, natomiast klient zdecydowany na 100 % albo i 150% zakupi towar w sklepie internetowy .
Więc po co komu ładne opakowanie skoro kusić do zakupu go już nie trzeba , ponieważ już dał się skusić i nie dla opakowania towar zakupił tylko zawartości która może za przeproszeniem dostać w gazecie po rybie .
Więc po co komu ładne opakowanie skoro kusić do zakupu go już nie trzeba , ponieważ już dał się skusić i nie dla opakowania towar zakupił tylko zawartości która może za przeproszeniem dostać w gazecie po rybie .
GW wydało polski AB do TK.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
A pamiętacie "kosmicznych marynarzy"? Poniżej tej granicy i tak nie da się zejść, a zdobyli już chyba trochę doświadczenia przez te wszystkie lata, więc nie będzie wcale aż tak źle. Imo dobrze, że nareszcie zrobili coś pod Polaków, szkoda tylko, że kupowanie u nich jest baardzo drogie.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Jak dla mnie bublem stulecia była pomyłka w polskiej wersji małego rulebooka, z której wynikało, że na speciale jest max 25%. Nie wiem, jak można się pomylić w tak kluczowej i jednocześnie tak prostej rzeczy.
Dla mnie bublem stulecia jest to, że w małym RB angielskim jest wiecej błędów niz w polskim.Naviedzony pisze:Jak dla mnie bublem stulecia była pomyłka w polskiej wersji małego rulebooka, z której wynikało, że na speciale jest max 25%. Nie wiem, jak można się pomylić w tak kluczowej i jednocześnie tak prostej rzeczy.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
W małym RB polskim najbardziej bolą błędy typu - 25% Special Choice zamiast 50%.
Ogólnie żałuję, że kupiłem polskiego małego booka, bo się połasiłem na zniżkę na starterze. Tak czy siak angielski zawsze można dodrukować.
Z AB jest tak, że to co brzmi śmiesznie po angielsku (fluff do High Elfów) brzmi żałośnie po polsku.
Historia tzw. "Elthariona i wielkiego Łaaa" rozwaliła mnie i skutecznie zniechęciła do dalszego czytania.
Miałem wrażenie, że pisał to jakiś gimnazjalista.
Ogólnie żałuję, że kupiłem polskiego małego booka, bo się połasiłem na zniżkę na starterze. Tak czy siak angielski zawsze można dodrukować.
Z AB jest tak, że to co brzmi śmiesznie po angielsku (fluff do High Elfów) brzmi żałośnie po polsku.
Historia tzw. "Elthariona i wielkiego Łaaa" rozwaliła mnie i skutecznie zniechęciła do dalszego czytania.
Miałem wrażenie, że pisał to jakiś gimnazjalista.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
wogóle jak się dzieciaki nauczą po polsku i jadą w świat to są takie babole jak "co to jest niezłomny? stubborn czy unbreakable?". Poza tym Polskie nazwy niektórych jednostek to poprostu żal. Jak w skavenach XD
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed