Tak śledziłem ten temat, ale się nie wypowiadałem i czekałem na takiego posta xDPiotrekN pisze:Znajdźcie sobie dziewczyny, a ty żabciu szczególnie, nawet ropuszkę
A tak w ogóle to co wy tu jeszcze robicie? Spać
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Tak śledziłem ten temat, ale się nie wypowiadałem i czekałem na takiego posta xDPiotrekN pisze:Znajdźcie sobie dziewczyny, a ty żabciu szczególnie, nawet ropuszkę
Siła Palikota tkwi w tym, że jako jedyny mieszka w pewnej niszy:Kurna. Jeśli ludzie kupią partię Palikota to będzie oznaczało, że wciśnie się im już wszystko
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
w sumie już od 3 czy 4 pokoleń tłuką wszędzie do łbów temu narodowi, że liberalne jest złe, a socjalne jest dobre to jak ludzie mają myśleć?Robson pisze: bo za mało ludzi myśli aż tak liberalnie. )
Ależ, realnie rzecz biorąc, poza mało prawdopodobną opcją wygranej PiS i sojuszu PiS+PSL, wybieramy teraz koalicję rządzącą.Robson pisze:Barb. To proste jak słońce, nisza palikota nie zasługuje na 30%+ poparcie dlatego jak sam zauważyłeś jest "niszą" bo za mało ludzi myśli aż tak liberalnie. gdyby PO było max. liberalne i skasowało krus, dużą część socjalu, podniosło wiek emerytalny do 68lat, to nie miałoby tych 30-35% tyko 8-10% Ja czekam aż Tusk będzie na tyle stary, że podczas ostatniej kadencji skupi się na robocie, a nie na patrzeniu na sondaże ( czyli podczas ostatniej kadencji )
Tłuką na odwrót. I praktycznie wzyscy w to uwierzyli. Nawet lewica nie chce podnoic podatków :/sumie już od 3 czy 4 pokoleń tłuką wszędzie do łbów temu narodowi, że liberalne jest złe, a socjalne jest dobre to jak ludzie mają myśleć?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
A "Balcerowicz musi odejść" to jakieś hasło wyssane z palca?Jankiel pisze:Tłuką na odwrót. I praktycznie wzyscy w to uwierzyli. Nawet lewica nie chce podnoic podatków :/sumie już od 3 czy 4 pokoleń tłuką wszędzie do łbów temu narodowi, że liberalne jest złe, a socjalne jest dobre to jak ludzie mają myśleć?
Barb masz ode mnie browara na imprezie ArenowejBarbarossa pisze: Ergo, Palikot jest logicznym wyborem dla kogoś o moich poglądach - żeby po raz pierwszy od 20 lat w sejmie większość mieli ludzie, którzy przynajmniej deklaratywnie chcą rozwalić kilka postsocjalistycznych molochów.
proszę Cię...JKM to jedna z największych zagadek XX i XXI wieku...nie wiem jak on to robi, że znajduje te pare procent ludzi, którzy wierzą w realność jego poglądów. zresztą, jak można chcieć rządzić 40 mln krajem jak nie można nawet zebrać 5 tyś podpisów pod swoja listą...Podobnie rzecz sie ma z Januszem Korwin-Mikke którego czepiają sie za słowa i zwroty czyli formę (które rzeczywiście są czasem mało dyplomatyczne), ale gorzej z odpowiedzią na pytanie "Co poeta maił na myśli?"