Problem

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Problem

Post autor: Pitagoras »

Generalnie żeby temat był mniej śmieciowy, to można by tu wrzucać wszelkie problemy.

Ja mam taki, że automat nie chce odczytać mojej warszawskiej karty miejskiej. Ktoś miał taki problem? Nie ładowałem jej dwa miechy przez wakacje i może nie jest aktualna czy cuś. Koleś przede mną w kolejce normalnie doładował...
Obrazek

Awatar użytkownika
Breslauer
Chuck Norris

Post autor: Breslauer »

Idź do jakiegoś działu obsługi klienta.

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

Załadowanie karty niema nic wspólnego z jej predyspozycjami do odczytu , po zmianie taryf niebyło wymiany nośników ponieważ te swojej funkcji nie zmieniły jeżeli twojej karty nie czyta inny automat bądź kasownik to czeka cię wymiana .
Nie zapominaj iż jest to najtańszy nośnik w tej formie i najbardziej podatny na uszkodzenia mechaniczne wynikłe z oddziaływania magnetycznego , mi siadła pod wpływem działania generatora elektrycznego także myślę że ci powinni wymienić za darmo jak pójdziesz bezpośredni do ZTM oczywiście a nie punktu pośredniczącego .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

brzmi logicznie, w sobotę przy okazji wpadnę, a póki co rowerek :)
Obrazek

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

Post autor: krystian1wielki »

albo możesz bilet w kiosku kupić :wink:

ODPOWIEDZ