Generalnie żeby temat był mniej śmieciowy, to można by tu wrzucać wszelkie problemy.
Ja mam taki, że automat nie chce odczytać mojej warszawskiej karty miejskiej. Ktoś miał taki problem? Nie ładowałem jej dwa miechy przez wakacje i może nie jest aktualna czy cuś. Koleś przede mną w kolejce normalnie doładował...
Problem
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Załadowanie karty niema nic wspólnego z jej predyspozycjami do odczytu , po zmianie taryf niebyło wymiany nośników ponieważ te swojej funkcji nie zmieniły jeżeli twojej karty nie czyta inny automat bądź kasownik to czeka cię wymiana .
Nie zapominaj iż jest to najtańszy nośnik w tej formie i najbardziej podatny na uszkodzenia mechaniczne wynikłe z oddziaływania magnetycznego , mi siadła pod wpływem działania generatora elektrycznego także myślę że ci powinni wymienić za darmo jak pójdziesz bezpośredni do ZTM oczywiście a nie punktu pośredniczącego .
Nie zapominaj iż jest to najtańszy nośnik w tej formie i najbardziej podatny na uszkodzenia mechaniczne wynikłe z oddziaływania magnetycznego , mi siadła pod wpływem działania generatora elektrycznego także myślę że ci powinni wymienić za darmo jak pójdziesz bezpośredni do ZTM oczywiście a nie punktu pośredniczącego .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
albo możesz bilet w kiosku kupić