Pozdro, poćwicznog pisze:Naród nadal ciemny.PO i RP do żłoba się dorwało to dług publiczny urośnie szybko.
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Pozdro, poćwicznog pisze:Naród nadal ciemny.PO i RP do żłoba się dorwało to dług publiczny urośnie szybko.
kolego, zburze Twoj swiat, ale nie moge sie powstrzymac: przecietny Polak nie zyje w biedzienog pisze:Powiem tak dla PO'wców "Budujmy orliki, co z tego że przeciętny polak żyje w biedzie"
nog pisze:Powiem ci że mi się nie przelewa.No tak nakręcacie się.Powiem tyle żeby to zakończyć:czas pokarze kto miał racje!
Końce mój wkład tu ponieważ dobrze wiem jak trudno jest kogoś przekonać.Naród wybrał .Teraz będzie trzeba za to zapłacić.
Dobranoc
Sprzedaj figsy to będziesz miał na jedzenie.nog pisze:Powiem ci że mi się nie przelewa.No tak nakręcacie się.Powiem tyle żeby to zakończyć:czas pokarze kto miał racje!
Końce mój wkład tu ponieważ dobrze wiem jak trudno jest kogoś przekonać.Naród wybrał .Teraz będzie trzeba za to zapłacić.
Dobranoc
Ubóstwo to pojęcie sprecyzowaneIngen175 pisze:A ja powtórzę, bieda to względne pojęcia. Dla jednych 2k miesięcznie to bieda, a dla innych kilkaset zl emerytury musi wystarczyć.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
To ten facet, który stwierdził, że jego syn jest hetero bo pił mleko od matki zamiast z butli... nic nie wspominał o swej córce w tym kontekścieAkadera pisze:https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 7455_n.jpg
Zabawny facet z pana T.
Ehe, na profilu Terlikowskiego tego nie ma. Smierdzi fejkiem jak z Korwinem.Akadera pisze:https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 7455_n.jpg
Zabawny facet z pana T.
Budujmy cokolwiek, bo to się opłaci, może ta resztka biedoty, która się została będzie coś z tego miała. Cała reszta ma jak widać całkiem nieźle, skoro głosuje na ten rząd, bo na liberałów głosują ludzie dostatni.nog pisze:Powiem tak dla PO'wców "Budujmy orliki, co z tego że przeciętny polak żyje w biedzie"
Prawdopodobnie jesteś więc przedstawicielem klasy średniej. Możesz sobie pozwolić na dostęp do prądu i Internetu, pewnie masz gdzie mieszkać, (bo chyba nie pociągnąłeś kabla do lepianki, co?) i możesz sobie pozwolić na figurki, które jednak swoje kosztują. Z resztą, nigdy nie słyszałem, by ktoś narzekał, że ma za dużo pieniędzy. Zawsze można przecież zarabiać więcej.nog pisze:Powiem ci że mi się nie przelewa.No tak nakręcacie się.Powiem tyle żeby to zakończyć:czas pokarze kto miał racje!
Dobranoc
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Yudokuno pisze:Zdecydowałam dziś, kto ma dostawać miesięcznie 12 296 zł, z czego kwota 2 473 (dieta poselska) jest zwolniona od podatku dochodowego, po czym wpłaciłam ciężko po nocach zarabiane 900 zł na ZUS. Bardzo przepraszam moda oraz pozostałych użytkowników, ale ciśnie mi się na usta: żesz kurrrwa mać!
Jasne, lepiej narzekać, niż samemu dołączyć do partiiYudokuno pisze:Zdecydowałam dziś, kto ma dostawać miesięcznie 12 296 zł, z czego kwota 2 473 (dieta poselska) jest zwolniona od podatku dochodowego, po czym wpłaciłam ciężko po nocach zarabiane 900 zł na ZUS. Bardzo przepraszam moda oraz pozostałych użytkowników, ale ciśnie mi się na usta: żesz kurrrwa mać!