Co tam? Hipopotam! - Warszawa 15.10 Pre-Arena
Re: Co tam? Hipopotam! - Warszawa 15.10 Pre-Arena
Przypominam, że punktowane rozpiski do jutra.
Dlaczego robisz inne zasady niż na Arenie? (w pierwszym poście u nich nie ma o czyms takim ani słowa)Thain pisze:Scenariusze:
1. Meeting Engagement (bez rzutu 2+ na zaczynanie; osoba, która wystawia się jako pierwsza, zaczyna. Wyjątek: Bretonia może się modilić)
rozpa poszła
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Chcę potwierdzić, że szkoła jest zaklepana.
Równocześnie przypomnę, że turniej nie odbędzie się jeżeli nie będzie odpowiednia liczba osób gwarantująca możliwość opłacenia szkoły i terenów tj 350zł.
Dlatego jak ktoś wie, że przyjdzie to niech się zapisuje, bo inaczej trza będzie odwołać.
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Dlatego jak ktoś wie, że przyjdzie to niech się zapisuje, bo inaczej trza będzie odwołać.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
![Obrazek](https://u.cubeupload.com/B0imir.png)
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
i ja, tylko dobrze byłoby wiedzieć czy będzie bo 100 km mam ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jeżeli wszystkie te osoby, które deklarują na forum zapiszą sie i wpadną to wróżę powodzenie.
Zresztą, to jest Warszawa, tutaj zwołalismy kiedys 20kilka osób w 1 dzień, jak ośrodek w babicach nawalił - jestem pozytywnej myśli. Wpadaj!
Jak będzie nas trochę mniej to najwyżej pogadam z kierowniczką i ładnie się uśmiechnę albo poliżę gdzie trzeba, niech stracę, stara jest, ale warhammer w polsce ważniejszy!!!
Zresztą, to jest Warszawa, tutaj zwołalismy kiedys 20kilka osób w 1 dzień, jak ośrodek w babicach nawalił - jestem pozytywnej myśli. Wpadaj!
Jak będzie nas trochę mniej to najwyżej pogadam z kierowniczką i ładnie się uśmiechnę albo poliżę gdzie trzeba, niech stracę, stara jest, ale warhammer w polsce ważniejszy!!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
![Obrazek](https://u.cubeupload.com/B0imir.png)