Co tam? Hipopotam! - Warszawa 15.10 Pre-Arena
Re: Co tam? Hipopotam! - Warszawa 15.10 Pre-Arena
Przypominam, że punktowane rozpiski do jutra.
Dlaczego robisz inne zasady niż na Arenie? (w pierwszym poście u nich nie ma o czyms takim ani słowa)Thain pisze:Scenariusze:
1. Meeting Engagement (bez rzutu 2+ na zaczynanie; osoba, która wystawia się jako pierwsza, zaczyna. Wyjątek: Bretonia może się modilić)
rozpa poszła
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Chcę potwierdzić, że szkoła jest zaklepana.
Równocześnie przypomnę, że turniej nie odbędzie się jeżeli nie będzie odpowiednia liczba osób gwarantująca możliwość opłacenia szkoły i terenów tj 350zł.
Dlatego jak ktoś wie, że przyjdzie to niech się zapisuje, bo inaczej trza będzie odwołać.
Równocześnie przypomnę, że turniej nie odbędzie się jeżeli nie będzie odpowiednia liczba osób gwarantująca możliwość opłacenia szkoły i terenów tj 350zł.
Dlatego jak ktoś wie, że przyjdzie to niech się zapisuje, bo inaczej trza będzie odwołać.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
i ja, tylko dobrze byłoby wiedzieć czy będzie bo 100 km mam
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jeżeli wszystkie te osoby, które deklarują na forum zapiszą sie i wpadną to wróżę powodzenie.
Zresztą, to jest Warszawa, tutaj zwołalismy kiedys 20kilka osób w 1 dzień, jak ośrodek w babicach nawalił - jestem pozytywnej myśli. Wpadaj!
Jak będzie nas trochę mniej to najwyżej pogadam z kierowniczką i ładnie się uśmiechnę albo poliżę gdzie trzeba, niech stracę, stara jest, ale warhammer w polsce ważniejszy!!!
Zresztą, to jest Warszawa, tutaj zwołalismy kiedys 20kilka osób w 1 dzień, jak ośrodek w babicach nawalił - jestem pozytywnej myśli. Wpadaj!
Jak będzie nas trochę mniej to najwyżej pogadam z kierowniczką i ładnie się uśmiechnę albo poliżę gdzie trzeba, niech stracę, stara jest, ale warhammer w polsce ważniejszy!!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole