Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań.
planuje raczej dać gnoblary pod żeby ktoś to niósł ale zobaczymy (no ja dopiero zaczynam xD wiec mam mały problem z ilością modeli dla tego tak kombinuje )
PW chyba mi nie wychodzą, więc wklejam tutaj odpowiedź do Malkolma:
"W batalionie masz 2 pełne (bronie, gnoblary, FCG itd.) boxy ironów, 1 pełen box ledów, i 4 ciała do zrobienia na bulli (jak chcesz zrobisz też 16 buli) albo na jakieś konwersje, albo na FCG dodatkowe do ironów (nikt nie wymaga, aby sztandarowy ironów miał dwuraka).
Opłaca się. Chociaż mam już tylu ogrów że w żadnym układzie nie potrzebuję więcej
pozdrawiam"
"W batalionie masz 2 pełne (bronie, gnoblary, FCG itd.) boxy ironów, 1 pełen box ledów, i 4 ciała do zrobienia na bulli (jak chcesz zrobisz też 16 buli) albo na jakieś konwersje, albo na FCG dodatkowe do ironów (nikt nie wymaga, aby sztandarowy ironów miał dwuraka).
Opłaca się. Chociaż mam już tylu ogrów że w żadnym układzie nie potrzebuję więcej
pozdrawiam"
Ej, ale to nie było noobowskie pytanie
A konkretnie, jakiś czas temu pytałem czy to prawda że nowy batalion daje możliwość złożenia pełnych 8 irongutsów - no i odpowiedź jest powyżej.
A jako, że z tym PW coś chyba naprawdę jest nie tak, to pytam szeregowca-ryana co z tą śmieciarą?
A konkretnie, jakiś czas temu pytałem czy to prawda że nowy batalion daje możliwość złożenia pełnych 8 irongutsów - no i odpowiedź jest powyżej.
A jako, że z tym PW coś chyba naprawdę jest nie tak, to pytam szeregowca-ryana co z tą śmieciarą?
Już sprzedanaMalkolm pisze: A jako, że z tym PW coś chyba naprawdę jest nie tak, to pytam szeregowca-ryana co z tą śmieciarą?
Wisła Kraków.
Ja z jednego batalionu zrobiłem 12 ironów 8 z wyprasek z batalionu, 2 sztandarowi jak wcześniej napisane bez Gw i ostatniej dwójce dałem dwuraki z FangówMalkolm pisze:Ej, ale to nie było noobowskie pytanie
Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Irongutsów da się robić nawet z maczug po olbrzmie ( sam ma takich trzech) do tego wkomponowałem bitsy po tyraniuszu, kilka tarcz na ramionach i wygląda przyzwoicie
Fajnie można zrobić irongutów, wykorzystując wolne ręce sztandarowych (mam ich całkiem sporo). Na końcu zamiast sztandaru przykleja się odpowiednio przycięte ostrze od ogrzej szabli i styka .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Mi rat ogry się dobrze trzymają na magnesach 5x2 (1 pod podstawkę) a magnesy możesz kupić np to http://www.xinxin.pl/
Różnie, gołe piąchy, przerobione Ironfisty, a jeden niesie kozę ._reszka pisze:Z czystej ciekawości, co mają w prawych dłoniach?Majestic pisze:Fajnie można zrobić irongutów, wykorzystując wolne ręce sztandarowych (mam ich całkiem sporo). Na końcu zamiast sztandaru przykleja się odpowiednio przycięte ostrze od ogrzej szabli i styka .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
-
- Mudżahedin
Nie maja a poza tym one nigdy nie miały animozji tylko lubiły sie czasem pokłocić stad zasada bicker
w mournfangach są
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.