Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt. WYNIKI STR 22
Re: Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt.
Gratki dla topu.
Ordin!
Ordin!
DziękujemyAndrzej pisze:musze powiedzieć że organizacja była na najwyższym poziomie. Hit turnieju

Cóż, mój wynik jest straszny, nie ma o czym mówić

Górken, zostawiłeś jakichś wojowników, zdaje się są u Diba, a ja mam włóczników PiotraB.
Reszta rzeczy wylądowała u Skavena.
Wisła Kraków.
Tak jest nie byłem ostatni
Ale nie porawiłem wyniku z Silesiana

Ale nie porawiłem wyniku z Silesiana

Wisła Kraków.
Padam na cycki więc większa relację napisze jutro wieczorem, bo 80% dnia przeznaczam na odsypianie
Donoszenie kiełbasek to nie hit, tylko stały element turnieju, bo uskutecznialiśmy to rok temu i zamierzamy to opatentowac

Donoszenie kiełbasek to nie hit, tylko stały element turnieju, bo uskutecznialiśmy to rok temu i zamierzamy to opatentowac

Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
Wielkie dzięki wszystkim, którzy zdecydowali się nas odwiedzić - mam nadzieję, że nie żałujecie
Szczególne podziękowania dla Baśki, bo ruszyć się z tak rozwaloną nogą to jest naprawdę coś
Gratuluje topowi, Assur zebrał 104pkt z czego chyba 89 z bitew
Darek był za nim o 11pkt - też oczywiście świetny wynik. Maryś stracił kilka dalszych pkt do Darka, także przewagi w top3 nie małe.
Bardzo fajne jest to, że w ciągu całych dwóch dni liczba przypałów wyniosła okrągłe 0. Jesteście niesamowici, jak przechodziłem rano po salkach do spania to byłem po prostu w szoku - nic, ani butelki, ani papierka
Natomiast Ci, którzy kiepowali do kratki przy drzwiach wejściowych
Przez Was musiałem to zbierać jak menel
Spec dzięki dla Agnieszki za pomoc przy grillu i zakupach. No i dla Kalesona za sędziowanie i fajne teksty
Generalnie było zajebiście i tyle. Mam nadzieję, że widzimy się za rok
edit
Aha nie było relacji, przez problemy z zasięgiem, a więc i netem.

Gratuluje topowi, Assur zebrał 104pkt z czego chyba 89 z bitew

Bardzo fajne jest to, że w ciągu całych dwóch dni liczba przypałów wyniosła okrągłe 0. Jesteście niesamowici, jak przechodziłem rano po salkach do spania to byłem po prostu w szoku - nic, ani butelki, ani papierka

Spec dzięki dla Agnieszki za pomoc przy grillu i zakupach. No i dla Kalesona za sędziowanie i fajne teksty

Generalnie było zajebiście i tyle. Mam nadzieję, że widzimy się za rok

edit
Aha nie było relacji, przez problemy z zasięgiem, a więc i netem.
To Warszawa, u nich się wszystko rzuca na ziemię.Natomiast Ci, którzy kiepowali do kratki przy drzwiach wejściowych
A poważnie, brakowało popielniczki/śmietnika.
Bardzo mi się podobało, świetnie się bawiłem. Dla mnie najlepszy master w sezonie (po naszym oczywiście

Drobnym mankamentem była jedynie konieczność zagrania 4 mirrorów, a w ostatniej bitwie Butan tyle razy zmieniał mi przeciwników, aż w końcu padło na kolejne DE.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
1. Assur VC
2. Dalmar DOCH
3. Marys OK
4. Crus BOCH
5. Dymitr WOCH
6. Rince DE
7. Duke WOCH
8. Kalafior (7 i 8 mozliwe ze odwrotnie) DOCH
ten chaos:)
2. Dalmar DOCH
3. Marys OK
4. Crus BOCH
5. Dymitr WOCH
6. Rince DE
7. Duke WOCH
8. Kalafior (7 i 8 mozliwe ze odwrotnie) DOCH
ten chaos:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Już flame wisi w powietrzu lol 
Dzięki wszystkich za świetny turniej:p W ALTER EGO załatwionym przez organizatorów whisky była w tak przystępnej cenie że z uśmiechem na ustach obstawiłem tyły na tabeli wyników końcowych xD
Krzychu mozesz podziekować bratu Liddera zaraz widać ze ta sama szkoła , bo stwierdził że po nocnej imprezie musi posprzątać cały pokój ten na samym końcu gdzie spaliśmy chyba wszyscy. Tam gdzie 4:30 skończyła się impreza:P Później wrzuce zdjęcie misia z żubrem. Bardzo przyrodnicze zdjęcie. Jak ten żubr zmieścił się na parapecie no no no.
Gz żarła na Arenie, super cena, super jakość, super obsługa, ktoś tam na napiwki diba narzekał ale dawał chłopak rade i starał się jak mało kto:p
A tak dorzucając od siebie na koniec (moja wina ale Polak mądry po szkodzie). Krasnale. Po 1. Wyverna to nie greenkisn. Po 2. czegos takiego jak greenskin juz nie ma i DF nie mają juz przerzutów na wszystko co zielone. Tak tylko po konsultacji z sędziami chcialem to napisać bo już chuj że 2 ostatnie mecze nie doszedłem przez maszyny dwarfów połą oddziałów ale drugą połowę niszczyły mi przerzuty w cc.
Tak czy siak, super turniej. Pozdrawiam!! Gz jeszcze raz dla org i dla wszystkich imprezowiczów z soboty:P

Dzięki wszystkich za świetny turniej:p W ALTER EGO załatwionym przez organizatorów whisky była w tak przystępnej cenie że z uśmiechem na ustach obstawiłem tyły na tabeli wyników końcowych xD
Krzychu mozesz podziekować bratu Liddera zaraz widać ze ta sama szkoła , bo stwierdził że po nocnej imprezie musi posprzątać cały pokój ten na samym końcu gdzie spaliśmy chyba wszyscy. Tam gdzie 4:30 skończyła się impreza:P Później wrzuce zdjęcie misia z żubrem. Bardzo przyrodnicze zdjęcie. Jak ten żubr zmieścił się na parapecie no no no.
Gz żarła na Arenie, super cena, super jakość, super obsługa, ktoś tam na napiwki diba narzekał ale dawał chłopak rade i starał się jak mało kto:p
A tak dorzucając od siebie na koniec (moja wina ale Polak mądry po szkodzie). Krasnale. Po 1. Wyverna to nie greenkisn. Po 2. czegos takiego jak greenskin juz nie ma i DF nie mają juz przerzutów na wszystko co zielone. Tak tylko po konsultacji z sędziami chcialem to napisać bo już chuj że 2 ostatnie mecze nie doszedłem przez maszyny dwarfów połą oddziałów ale drugą połowę niszczyły mi przerzuty w cc.
Tak czy siak, super turniej. Pozdrawiam!! Gz jeszcze raz dla org i dla wszystkich imprezowiczów z soboty:P
Producent marki www.KartaPostaci.pl ! Ubieraj się w orginalne t-shirty !
Agencja reklamowa
www.ArsVestis.pl - zapraszamy!
Agencja reklamowa
Dziękujemy Ci bracie Liddera
Zdjęcie zapodaj ofc
Dzięki za miłe słowa panowie.
Lenart - już z tą wojną nie przesadzaj, przecież zwykły żart nieszczególnie obraźliwy zresztą. Chill. Zresztą po dzisiejszych rozmowach w pewnej ważnej sprawie powinno nadejść rozluźnienie napięcia w relacjach środowiskowych

Lenart - już z tą wojną nie przesadzaj, przecież zwykły żart nieszczególnie obraźliwy zresztą. Chill. Zresztą po dzisiejszych rozmowach w pewnej ważnej sprawie powinno nadejść rozluźnienie napięcia w relacjach środowiskowych

Lenart pisze: Ogarnij się!!! Warszawa to nie napis na dropsach, a takimi "żartami" możesz wywołać wojnę taką samą jaka jest w środowisku warmachine/hordes.

żaden kłopotek, KrzysiuSpec dzięki dla Agnieszki za pomoc przy grillu i zakupach

baaardzo fajnie było. Jutro chyba jednak czeka mnie chirurg szczękowy

...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

- Aron_Banalny
- Masakrator
mają przerzutyA tak dorzucając od siebie na koniec (moja wina ale Polak mądry po szkodzie). Krasnale. Po 1. Wyverna to nie greenkisn. Po 2. czegos takiego jak greenskin juz nie ma i DF nie mają juz przerzutów na wszystko co zielone. Tak tylko po konsultacji z sędziami chcialem to napisać bo już chuj że 2 ostatnie mecze nie doszedłem przez maszyny dwarfów połą oddziałów ale drugą połowę niszczyły mi przerzuty w cc.
gratulacje dla Warszawy!
Dzięki Golonka 

Producent marki www.KartaPostaci.pl ! Ubieraj się w orginalne t-shirty !
Agencja reklamowa
Agencja reklamowa
- Aron_Banalny
- Masakrator
ale green skins to fluffowy bajer, przecież wpierw wymienione są wszystkie rodzaje orków i goblinów.
Dzięki wszystkim obecnem za zjawienie się.
Ogarnąłem ostateczne wyniki (uwzględnione +5 za rozpiski). Tie breaker (SUMA, GENERALSKA, MALE). Podczas ogłasznaia top 10 miałem zle posortowane (SUMA->MAŁE->GENERALSKA) oraz zle wpisany wynik Fish - Duke.
Tymczasowo link do wyników, niebawem zamieszcze jako obrazek.
WYNIKI ARENY 2011 BIS
P.S.
W końcu udało mi się zostać zausznikiem Krisa :D
Ogarnąłem ostateczne wyniki (uwzględnione +5 za rozpiski). Tie breaker (SUMA, GENERALSKA, MALE). Podczas ogłasznaia top 10 miałem zle posortowane (SUMA->MAŁE->GENERALSKA) oraz zle wpisany wynik Fish - Duke.
Tymczasowo link do wyników, niebawem zamieszcze jako obrazek.
WYNIKI ARENY 2011 BIS
P.S.
W końcu udało mi się zostać zausznikiem Krisa :D