Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt. WYNIKI STR 22

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Re: Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt.

Post autor: Shino »

Gratki dla topu.

Ordin!

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

ano Dibo wymiata! sto lat mu raz jeszcze za karkóweczke:D
w ogole super turniej zwlaszcza dzisiejsze dwie bitwy;)
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

chłopak miał urodziny i się starał :)

wszystkiego najlepszego Dibo :D

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Andrzej pisze:musze powiedzieć że organizacja była na najwyższym poziomie. Hit turnieju
Dziękujemy ;)
Cóż, mój wynik jest straszny, nie ma o czym mówić :mrgreen:
Górken, zostawiłeś jakichś wojowników, zdaje się są u Diba, a ja mam włóczników PiotraB.
Reszta rzeczy wylądowała u Skavena.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

Sevi, mogło byc gorzej, przynajmniej nie byłeś ostatni(chyba).
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

o wielkie dzięki;) to ja sie z Dibem zgadam juz pewnie:D
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Tak jest nie byłem ostatni :mrgreen:
Ale nie porawiłem wyniku z Silesiana :(
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Padam na cycki więc większa relację napisze jutro wieczorem, bo 80% dnia przeznaczam na odsypianie ;)

Donoszenie kiełbasek to nie hit, tylko stały element turnieju, bo uskutecznialiśmy to rok temu i zamierzamy to opatentowac ;)

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Wielkie dzięki wszystkim, którzy zdecydowali się nas odwiedzić - mam nadzieję, że nie żałujecie :mrgreen: Szczególne podziękowania dla Baśki, bo ruszyć się z tak rozwaloną nogą to jest naprawdę coś =D>

Gratuluje topowi, Assur zebrał 104pkt z czego chyba 89 z bitew :shock: Darek był za nim o 11pkt - też oczywiście świetny wynik. Maryś stracił kilka dalszych pkt do Darka, także przewagi w top3 nie małe.

Bardzo fajne jest to, że w ciągu całych dwóch dni liczba przypałów wyniosła okrągłe 0. Jesteście niesamowici, jak przechodziłem rano po salkach do spania to byłem po prostu w szoku - nic, ani butelki, ani papierka =D> =D> =D> Natomiast Ci, którzy kiepowali do kratki przy drzwiach wejściowych [-X Przez Was musiałem to zbierać jak menel :wink:

Spec dzięki dla Agnieszki za pomoc przy grillu i zakupach. No i dla Kalesona za sędziowanie i fajne teksty :mrgreen:

Generalnie było zajebiście i tyle. Mam nadzieję, że widzimy się za rok 8)

edit
Aha nie było relacji, przez problemy z zasięgiem, a więc i netem.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Natomiast Ci, którzy kiepowali do kratki przy drzwiach wejściowych
To Warszawa, u nich się wszystko rzuca na ziemię.
A poważnie, brakowało popielniczki/śmietnika.

Bardzo mi się podobało, świetnie się bawiłem. Dla mnie najlepszy master w sezonie (po naszym oczywiście ;)) i bardzo się cieszę, że w tym roku były dwie Areny.

Drobnym mankamentem była jedynie konieczność zagrania 4 mirrorów, a w ostatniej bitwie Butan tyle razy zmieniał mi przeciwników, aż w końcu padło na kolejne DE.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

1. Assur VC
2. Dalmar DOCH
3. Marys OK
4. Crus BOCH
5. Dymitr WOCH
6. Rince DE
7. Duke WOCH
8. Kalafior (7 i 8 mozliwe ze odwrotnie) DOCH

ten chaos:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

Jankiel pisze:To Warszawa, u nich się wszystko rzuca na ziemię.
Ogarnij się!!! Warszawa to nie napis na dropsach, a takimi "żartami" możesz wywołać wojnę taką samą jaka jest w środowisku warmachine/hordes.

Awatar użytkownika
Terror
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Terror »

Już flame wisi w powietrzu lol :D

Dzięki wszystkich za świetny turniej:p W ALTER EGO załatwionym przez organizatorów whisky była w tak przystępnej cenie że z uśmiechem na ustach obstawiłem tyły na tabeli wyników końcowych xD

Krzychu mozesz podziekować bratu Liddera zaraz widać ze ta sama szkoła , bo stwierdził że po nocnej imprezie musi posprzątać cały pokój ten na samym końcu gdzie spaliśmy chyba wszyscy. Tam gdzie 4:30 skończyła się impreza:P Później wrzuce zdjęcie misia z żubrem. Bardzo przyrodnicze zdjęcie. Jak ten żubr zmieścił się na parapecie no no no.

Gz żarła na Arenie, super cena, super jakość, super obsługa, ktoś tam na napiwki diba narzekał ale dawał chłopak rade i starał się jak mało kto:p

A tak dorzucając od siebie na koniec (moja wina ale Polak mądry po szkodzie). Krasnale. Po 1. Wyverna to nie greenkisn. Po 2. czegos takiego jak greenskin juz nie ma i DF nie mają juz przerzutów na wszystko co zielone. Tak tylko po konsultacji z sędziami chcialem to napisać bo już chuj że 2 ostatnie mecze nie doszedłem przez maszyny dwarfów połą oddziałów ale drugą połowę niszczyły mi przerzuty w cc.

Tak czy siak, super turniej. Pozdrawiam!! Gz jeszcze raz dla org i dla wszystkich imprezowiczów z soboty:P
Producent marki www.KartaPostaci.pl ! Ubieraj się w orginalne t-shirty !

Agencja reklamowa
www.ArsVestis.pl - zapraszamy!

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Dziękujemy Ci bracie Liddera :mrgreen: =D> Zdjęcie zapodaj ofc :mrgreen: Dzięki za miłe słowa panowie.

Lenart - już z tą wojną nie przesadzaj, przecież zwykły żart nieszczególnie obraźliwy zresztą. Chill. Zresztą po dzisiejszych rozmowach w pewnej ważnej sprawie powinno nadejść rozluźnienie napięcia w relacjach środowiskowych :mrgreen:
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Lenart pisze: Ogarnij się!!! Warszawa to nie napis na dropsach, a takimi "żartami" możesz wywołać wojnę taką samą jaka jest w środowisku warmachine/hordes.
Obrazek

Spec dzięki dla Agnieszki za pomoc przy grillu i zakupach
żaden kłopotek, Krzysiu ;)

baaardzo fajnie było. Jutro chyba jednak czeka mnie chirurg szczękowy :mrgreen:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

A tak dorzucając od siebie na koniec (moja wina ale Polak mądry po szkodzie). Krasnale. Po 1. Wyverna to nie greenkisn. Po 2. czegos takiego jak greenskin juz nie ma i DF nie mają juz przerzutów na wszystko co zielone. Tak tylko po konsultacji z sędziami chcialem to napisać bo już chuj że 2 ostatnie mecze nie doszedłem przez maszyny dwarfów połą oddziałów ale drugą połowę niszczyły mi przerzuty w cc.
mają przerzuty

gratulacje dla Warszawy!
Obrazek

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Nie mają. Nie istnieje zasada greenskin tak więc i Hatred to greenskins nie istniej, a przynajmniej nie działa. (Konsultowane)
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Terror
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Terror »

Dzięki Golonka ;)
Producent marki www.KartaPostaci.pl ! Ubieraj się w orginalne t-shirty !

Agencja reklamowa
www.ArsVestis.pl - zapraszamy!

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

ale green skins to fluffowy bajer, przecież wpierw wymienione są wszystkie rodzaje orków i goblinów.
Obrazek

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Dzięki wszystkim obecnem za zjawienie się.
Ogarnąłem ostateczne wyniki (uwzględnione +5 za rozpiski). Tie breaker (SUMA, GENERALSKA, MALE). Podczas ogłasznaia top 10 miałem zle posortowane (SUMA->MAŁE->GENERALSKA) oraz zle wpisany wynik Fish - Duke.

Tymczasowo link do wyników, niebawem zamieszcze jako obrazek.

WYNIKI ARENY 2011 BIS

P.S.
W końcu udało mi się zostać zausznikiem Krisa :D

ODPOWIEDZ