Bretońska Galeria
no słaby to on nie jest IMO jedna z najlepszych figurek bretonskich ;]
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
-
- Chuck Norris
Ave
Według mnie piękny ale podstawka kiepska, lepiej by wyglądały ostre skałki niż okrągłe kamolce
Według mnie piękny ale podstawka kiepska, lepiej by wyglądały ostre skałki niż okrągłe kamolce
-
- Chuck Norris
Ave
Mam pytanie, czy to Ty Nilgar malowałeś tego figsa? Bo nick Davilovick nie dużo mi mówi... A jeśli tak to czy trudno się go malowało, znaczy chodzi mi o to czy to upierdliwy model?
Mam pytanie, czy to Ty Nilgar malowałeś tego figsa? Bo nick Davilovick nie dużo mi mówi... A jeśli tak to czy trudno się go malowało, znaczy chodzi mi o to czy to upierdliwy model?
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Wypas, jedno pytanie:
Czy to figs z Gamezone?
Czy to figs z Gamezone?
Powyższy post idealnie złączył się z podpisem. Ładne i z klimatem, bo tak.
A figsy ładne, tylko kolory do mnie nie przemawiają.
I gdybyś im tą trawkę między podstawką a kopytami wyciął. Ew. dał tam jakieś kamyki.
A figsy ładne, tylko kolory do mnie nie przemawiają.
I gdybyś im tą trawkę między podstawką a kopytami wyciął. Ew. dał tam jakieś kamyki.
-
- Chuck Norris
Ave
ładnie ładnie tylko te półksiężyce w płaszczyźnie, są rożnej wielkości. No i biały wydaje się nie cieniowany
ładnie ładnie tylko te półksiężyce w płaszczyźnie, są rożnej wielkości. No i biały wydaje się nie cieniowany
Nie, ja niestety jestem lata świetlne za tym kolesiem, zdjęcie pochodzi z CoolMiniOrNot. Z tego co wiem modeli Gamezone nie maluje się łatwo ponieważ mają dużo większą ilość szczegółów. Proste pokrycie nie wchodzi więc w grę ale jeśli coś już się potrafi końcowy efekt może być wyśmienity. Na zachętę jeszcze jedno dzieło imć pana Davilovicka i link do jego strony gdzie można znaeźć kilka tutoriali http://www.d-minis.blogspot.com/Lord Andre pisze:Ave
-
- Chuck Norris
Ave
Właśnie tak słyszałem, że to modele dość upierdliwe. Ten gryf ( czy hipogryf ) też spoko, chociaż zdjęcia kiepskiej jakości, ale poza tym luks...
Właśnie tak słyszałem, że to modele dość upierdliwe. Ten gryf ( czy hipogryf ) też spoko, chociaż zdjęcia kiepskiej jakości, ale poza tym luks...
W końcu są to modele dla tych, którzy naprawdę dużo wymagają od figurek Tu masz gwarancję, że każdy koń w oddziale jest inny (dopóki nie mówimy o chorągwiach po 10 koni np.). Wzory są tak odjechane, że chce się je zbierać dla samych figurek nie dla grania (tak przynajmniej jest w moim wypadku) i muszę przyznać, że ostatnia rzecz jaka wywarła na mnie podobne wrażenie to były nowe modele DarkElfów w VI ed, chociać nowa Bretonnia również mi się podoba (w HE np. tylko Phoenix Guardzi i może Dragon Princesi po trochu). Jedno czego żałuję to, że nie mam czasu tego wszystkiego malować
To zacznę od góry strony:
1.Ten rycerz (paladyn?) na koniu jest wypas.
Syper pomalowany i w ogóle.
2.Polska Armia też super
Widać że dokładnie zrobione wszystkie godła itp (nie wiem jak niektórzy to robią ).
3.Koleś (król, czy stary paladyn?) na gryfie (albo hipogryfie) też wspaniały.
Niesamowicie pomalowany poprostu.
1.Ten rycerz (paladyn?) na koniu jest wypas.
Syper pomalowany i w ogóle.
2.Polska Armia też super
Widać że dokładnie zrobione wszystkie godła itp (nie wiem jak niektórzy to robią ).
3.Koleś (król, czy stary paladyn?) na gryfie (albo hipogryfie) też wspaniały.
Niesamowicie pomalowany poprostu.
-
- Chuck Norris
Ave
rozumiem to Nilgar są modele, które po prostu chciałbym żeby stały na mojej polce szczególnie Phoenix guardzi i assasini dark elfow
rozumiem to Nilgar są modele, które po prostu chciałbym żeby stały na mojej polce szczególnie Phoenix guardzi i assasini dark elfow
Te modele są piękne. Kupuje sztandarowego grali, jako BSB!
A jeszcze do Polaków:
Ten z księżycami...Jego godło wygląda jak twarz.
A jeszcze do Polaków:
Ten z księżycami...Jego godło wygląda jak twarz.
Heniek on the Desk
Więcej zdjęć już niedługo
Dla tych co nie znają heńka
Heniek (the best Knight) jest bohaterem w bitwach Bretonnia vs Imperium. Jeszcze jako zwykły sztandar Realmów wytrwał 3 tury w walce z 5 knightsami of the order (rycerze imperialni) a gdy zostało ich dwóch to ich pogonił i zjadł Heniek utrzymywał się dzielnie podczas gdy jego towarzysze padali jak skaveny XD W końcu po wielu bitwach awansowałem go przenosząc jego bohaterską duszę do figurki BSB
Więcej zdjęć już niedługo
Dla tych co nie znają heńka
Heniek (the best Knight) jest bohaterem w bitwach Bretonnia vs Imperium. Jeszcze jako zwykły sztandar Realmów wytrwał 3 tury w walce z 5 knightsami of the order (rycerze imperialni) a gdy zostało ich dwóch to ich pogonił i zjadł Heniek utrzymywał się dzielnie podczas gdy jego towarzysze padali jak skaveny XD W końcu po wielu bitwach awansowałem go przenosząc jego bohaterską duszę do figurki BSB