I Śląska Liga WFB
Re: I Śląska Liga WFB
marna prowokacja;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Kurcze zagrałbym
tym bardziej że nie widzę żadnego przedstawiciela Emp. Ale domniemam że wszyscy jesteście z Katowic lub z Gliwic lub Tych a ja jeden borok będę z Raciborza. Będzie się komuś chciało do Racka wbijać (po za Szaitisem) ?

Może być ciężko... Ty musiałbyś się elastycznością chyba wykazać i ugadywać w gliwicach/katowicach...
do Gliwic masz lekko ponad godzine... nie wiem na jakim etapie nauki/pracy jesteś, ale może znajdziesz czas:)
Na jedną wyprawę na 10 dni:)
do Gliwic masz lekko ponad godzine... nie wiem na jakim etapie nauki/pracy jesteś, ale może znajdziesz czas:)
Na jedną wyprawę na 10 dni:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Wiesz dla mnie nie ma problemu podjechać do Gliwic czy nawet Katowic no ale tak samo bym oczekiwał kogoś u siebie ;] A jak liga to jak mniemam będą dwie rundy ? BO jak tak to by było wszystko jasne. jedna u siebie druga na wyjeździe i gra gitara ;]
Liga to 4 bitwy. Przed pierwsza losowanie, a potem zwykły szwajcar. Więc z każdym przeciwnikiem dogadujesz się indywidualnie co do dojazdu, jeśli się nie mogą dogadać ja im zasędziuje gdzie mają grać i tyle:)
Aaaaa ja myślałem że każdy z każdym ;]
Lubię Cię Solo, ale coraz częściej odnoszę wrażenie, że masz jakiegoś parszywego brata bliźniaka, który się pod Ciebie podszywa na forum. Co komu próbujesz udowodnić swoimi postami?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Gracze Twojego pokroju zmieniają armię na taką która jest aktualnie na topie, żeby przypadkiem o zwycięstwo nie było za trudno i mając największy klub na Śląsku nie są w stanie zorganizować lokala od kilku lat... nawet "na słabych zasadach".Solo SS pisze:Dla mnie to żadna liga tylko turniej na słabych zasadach, dlatego nie wezmę w tym udziału. Wystarczy fakt że wypowiedziałem się w tym temacie i już masz ponad 16 osób.
Gracze mojego pokroju 4 bitwy grają w 1 dzieńa nie w 40
W dupie mam czy Twój post miał zabarwienie humorystyczne czy nie. Nie mam nastroju i mnie wk....a takie cwaniakowanie.
Pozdro i poćwicz
PS. od teraz będę miły bo jestem w lidze pod Tobą, jak coś będę miał dam znać przez Golonke

EOT
Zostawcie Sola, smutno mu że nie może z nami zagrać bo pracuje w tygodniu, więc próbuje zdeprecjonować nam ligę, a tak naprawdę będzie płakał po nocach że bawimy się bez niegoSolo SS pisze:Dla mnie to żadna liga tylko turniej na słabych zasadach, dlatego nie wezmę w tym udziału.

Serio nie kumam tych wszystkich tekstów o słabych zasadach. Czego wy chcecie? Większych obcięć? Czy może mniejszych? Zasady jakie ustalono są jak dla mnie przynajmniej bardzo dobre. Nie ingerują zbytnio w gre, a przy okazji ucinają dziwne rzeczy typu 10 elektryków. Aha i przy okazji: Szaitis chłopie bravo za wynik w lidze
Postarałeś się. Czekam na mastera z tobą w top3 (a obawiam się, że w przyszłym roku może to być standard)

Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Oj Bartek:D Przecież Ty najbardziej krzyczałeś, że euro za bardzo de ścina:)
Co do formatu i ograniczeń: 2500 to prawdopodobne EURO, ja chce zacząć rozpę ogrywać, którą prawdopodobnie będę grał przez większość przyszłego roku...
Na razie ograniczenia nie są znane, więc obciąłem tylko największe głupoty, a resztę można robić na czuja:)
Po udanym Silesianie i Arenie myślę, że gra bez ograniczeń nie jest taka zła:)
Jeśli liga wypali... zrobię drugą edycje, a wtedy możemy zrobić głosowanie na co najbardziej ludzie chcą grać, bo teraz kierowałem się moimi i Liddera odczuciami:)
Co do formatu i ograniczeń: 2500 to prawdopodobne EURO, ja chce zacząć rozpę ogrywać, którą prawdopodobnie będę grał przez większość przyszłego roku...
Na razie ograniczenia nie są znane, więc obciąłem tylko największe głupoty, a resztę można robić na czuja:)
Po udanym Silesianie i Arenie myślę, że gra bez ograniczeń nie jest taka zła:)
Jeśli liga wypali... zrobię drugą edycje, a wtedy możemy zrobić głosowanie na co najbardziej ludzie chcą grać, bo teraz kierowałem się moimi i Liddera odczuciami:)