I Śląska Liga WFB

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Re: I Śląska Liga WFB

Post autor: Durin »

marna prowokacja;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Prowokacja to była wczoraj w Spodku, jakiś ziom na koncercie Kultu wlazł na scenę i przy....l Kazimierzowi S. na oczach 10K ludzi.
Obrazek

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Serio?

Link or didn't happen
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
wychwa
Oszukista

Post autor: wychwa »

Kurcze zagrałbym :) tym bardziej że nie widzę żadnego przedstawiciela Emp. Ale domniemam że wszyscy jesteście z Katowic lub z Gliwic lub Tych a ja jeden borok będę z Raciborza. Będzie się komuś chciało do Racka wbijać (po za Szaitisem) ?

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Może być ciężko... Ty musiałbyś się elastycznością chyba wykazać i ugadywać w gliwicach/katowicach...
do Gliwic masz lekko ponad godzine... nie wiem na jakim etapie nauki/pracy jesteś, ale może znajdziesz czas:)
Na jedną wyprawę na 10 dni:)

Awatar użytkownika
wychwa
Oszukista

Wiesz dla mnie nie ma problemu podjechać do Gliwic czy nawet Katowic no ale tak samo bym oczekiwał kogoś u siebie ;] A jak liga to jak mniemam będą dwie rundy ? BO jak tak to by było wszystko jasne. jedna u siebie druga na wyjeździe i gra gitara ;]

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Liga to 4 bitwy. Przed pierwsza losowanie, a potem zwykły szwajcar. Więc z każdym przeciwnikiem dogadujesz się indywidualnie co do dojazdu, jeśli się nie mogą dogadać ja im zasędziuje gdzie mają grać i tyle:)

Awatar użytkownika
wychwa
Oszukista

Aaaaa ja myślałem że każdy z każdym ;]

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

to by trwało zaaaa długo

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Dla mnie to żadna liga tylko turniej na słabych zasadach, dlatego nie wezmę w tym udziału. Wystarczy fakt że wypowiedziałem się w tym temacie i już masz ponad 16 osób.
Gracze mojego pokroju 4 bitwy grają w 1 dzień :) a nie w 40

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Ech cichaj już! Jesteś za mną w lidze tak więc oficjalnie mogę tobą pogardzać i zachowywać się jak cham oraz pan w stosunku do innych (pode mną)
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Lubię Cię Solo, ale coraz częściej odnoszę wrażenie, że masz jakiegoś parszywego brata bliźniaka, który się pod Ciebie podszywa na forum. Co komu próbujesz udowodnić swoimi postami?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Solo SS pisze:Dla mnie to żadna liga tylko turniej na słabych zasadach, dlatego nie wezmę w tym udziału. Wystarczy fakt że wypowiedziałem się w tym temacie i już masz ponad 16 osób.
Gracze mojego pokroju 4 bitwy grają w 1 dzień :) a nie w 40
Gracze Twojego pokroju zmieniają armię na taką która jest aktualnie na topie, żeby przypadkiem o zwycięstwo nie było za trudno i mając największy klub na Śląsku nie są w stanie zorganizować lokala od kilku lat... nawet "na słabych zasadach".

W dupie mam czy Twój post miał zabarwienie humorystyczne czy nie. Nie mam nastroju i mnie wk....a takie cwaniakowanie.

Pozdro i poćwicz

PS. od teraz będę miły bo jestem w lidze pod Tobą, jak coś będę miał dam znać przez Golonke :evil: Mój ulubiony forumowy troll mnie nie zawiedzie :evil: :evil:

EOT

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Solo SS pisze:Dla mnie to żadna liga tylko turniej na słabych zasadach, dlatego nie wezmę w tym udziału.
Zostawcie Sola, smutno mu że nie może z nami zagrać bo pracuje w tygodniu, więc próbuje zdeprecjonować nam ligę, a tak naprawdę będzie płakał po nocach że bawimy się bez niego :mrgreen:

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Biedny Solo :(
...... Chociaż zasady mogły by być faktycznie lepsze :roll:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Serio nie kumam tych wszystkich tekstów o słabych zasadach. Czego wy chcecie? Większych obcięć? Czy może mniejszych? Zasady jakie ustalono są jak dla mnie przynajmniej bardzo dobre. Nie ingerują zbytnio w gre, a przy okazji ucinają dziwne rzeczy typu 10 elektryków. Aha i przy okazji: Szaitis chłopie bravo za wynik w lidze :) Postarałeś się. Czekam na mastera z tobą w top3 (a obawiam się, że w przyszłym roku może to być standard)
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Serio nie kumam tych wszystkich tekstów o słabych zasadach. Czego wy chcecie?
Szczerze ?
Wiem ze jestem strasznym hipokrytą ale ja dałbym ograniczenia Euro (stare dobre) :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Oj Bartek:D Przecież Ty najbardziej krzyczałeś, że euro za bardzo de ścina:)

Co do formatu i ograniczeń: 2500 to prawdopodobne EURO, ja chce zacząć rozpę ogrywać, którą prawdopodobnie będę grał przez większość przyszłego roku...
Na razie ograniczenia nie są znane, więc obciąłem tylko największe głupoty, a resztę można robić na czuja:)
Po udanym Silesianie i Arenie myślę, że gra bez ograniczeń nie jest taka zła:)

Jeśli liga wypali... zrobię drugą edycje, a wtedy możemy zrobić głosowanie na co najbardziej ludzie chcą grać, bo teraz kierowałem się moimi i Liddera odczuciami:)

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Dzięki Golonka :D Jeszcze mi trochę brakuje ale widać że jest ze mną coraz lepiej :wink:

Ja bym tylko dodał ten LoS od pojebanych czarów, np takie WE nie mają gdzie ukryć maga przed szczurzą 13. To był już wcześniej mój jedyny zarzut do silesianowych zasad.

tilt112
Mudżahedin

Post autor: tilt112 »

Groznie to zabrzmialo...
6ed woch
7ed doch
8ed skaveny
Pacynki nie zmieniaja co edycje armii na topowa

bez takich wstawek!

ODPOWIEDZ