Rothand Gallery update. Kholek, Malek i undeady
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Rothand Gallery
Gigant poprostu mega klasa konwersji... natchnąłeś mnie do pracy i sklejenia oraz konwersji mojego drugiego giganta
Witam po długiej przerwie
Wrzucam kolejny update dla Karlita:
I magol tzeentcha z magnetycznymi podstawkami o ktorym zapomniałem....
pozdrawiam
Wrzucam kolejny update dla Karlita:
I magol tzeentcha z magnetycznymi podstawkami o ktorym zapomniałem....
pozdrawiam
Świetny mag Tzeentcha
Wisła Kraków.
- rudobrody79
- Falubaz
bardzo ładne prace ja zwykle nie odstają od normy
najbardziej podoba mi się mag Tęczowy i hero z cepem.
najbardziej podoba mi się mag Tęczowy i hero z cepem.
KArlito! Szczeźnij w piekle!
Klasa, napatrzyłem się na ten dysk i mi się aż smutno zrobiło... Będę próbował, ale pewnie i tak mi się nie uda taki.
Klasa, napatrzyłem się na ten dysk i mi się aż smutno zrobiło... Będę próbował, ale pewnie i tak mi się nie uda taki.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Panie Rothand ( czy może bardziej adekwatne byłoby Goldhand ) - prace przedstawione powyżej jak zwykle świetne . Najbardziej podoba mi się dyskowiec i piechur z korbaczem - co to za tarczę ma ten piechur? Najmniej podoba mi się spawn ( bo chyba to spawn jest ) - wygląda, jakby był płci żeńskiej i miał akurat okres . No i na krzykaczu Tzeentcha rogi wyglądają na całkiem płaskie i jednokolorowe.
Ale to tylko zwykłe czepialstwo. Nie da śię ukryć, że dyskowiec przyćmiewa wszystkie inne figsy, choć te wcale na to nie zasługują. Jeszcze raz .
Ale to tylko zwykłe czepialstwo. Nie da śię ukryć, że dyskowiec przyćmiewa wszystkie inne figsy, choć te wcale na to nie zasługują. Jeszcze raz .
Figsy Karlita to L3 - bardzo przyzwoity level malowania nawet dla herosow.
Natomiast dyskowiec to L5 (dla innego klienta) - i moj pierwszy NMM
Panie Kacper - wrzucam wieksza fotke - digart troche przycioł rozmiar.
Ignis - Dziekuje za urzyteczne porady. Nie robiłem zbyt ozdobnej podstawki bo model miał byc do gry a nie do gabloty,
ale faktycznie cos by sie tam przydało. Co do MoI - Za rok na pewno sie zjawie - OBIECUJE!!! koncepty juz sa
- szykuje cos extra ...a tego dyskowca juz nie mam od paru miesiecy
Wru - zastanawiałem sie czy farb nie wymieszac z jakims smierdzidłem by nadac trolowi troche 5D ale mysle ze Karlitowi by sie to nie spodobało
smiejagreg - dostaniesz w zeby jak mi Karlito przez ten komentarz odesle spawna
Podoba mi sie koncept krwawiacych wnetrznosci zostawiajacych smuge krwi... nie sadziłem ze ktos to tak bestialsko porowna...
Wszystkim bardzo dziekuje za komenty.
Aha - te modele to:
Lord na demonic mouncie przerobiony na Lorda konnego,
Grasant z firmy Avatar of War
Czarownik ze spawnem to Sayl The Faithless And Nightmaw
reszta chyba jasna
Natomiast dyskowiec to L5 (dla innego klienta) - i moj pierwszy NMM
Panie Kacper - wrzucam wieksza fotke - digart troche przycioł rozmiar.
Ignis - Dziekuje za urzyteczne porady. Nie robiłem zbyt ozdobnej podstawki bo model miał byc do gry a nie do gabloty,
ale faktycznie cos by sie tam przydało. Co do MoI - Za rok na pewno sie zjawie - OBIECUJE!!! koncepty juz sa
- szykuje cos extra ...a tego dyskowca juz nie mam od paru miesiecy
Wru - zastanawiałem sie czy farb nie wymieszac z jakims smierdzidłem by nadac trolowi troche 5D ale mysle ze Karlitowi by sie to nie spodobało
smiejagreg - dostaniesz w zeby jak mi Karlito przez ten komentarz odesle spawna
Podoba mi sie koncept krwawiacych wnetrznosci zostawiajacych smuge krwi... nie sadziłem ze ktos to tak bestialsko porowna...
Wszystkim bardzo dziekuje za komenty.
Aha - te modele to:
Lord na demonic mouncie przerobiony na Lorda konnego,
Grasant z firmy Avatar of War
Czarownik ze spawnem to Sayl The Faithless And Nightmaw
reszta chyba jasna
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie bić!, nie bić! Żartowałem sobie tylko , a tu od razu wizja Wielkiej Piąchy.
ZA TO DYSKOWIEC JEST MEGAMIODNY . Dopiero na większych fotkach jeszcze lepiej to widać.
ZA TO DYSKOWIEC JEST MEGAMIODNY . Dopiero na większych fotkach jeszcze lepiej to widać.
złoto na dysku i płaszcz....gniecie wszystko łączne z gigantem. Czekam jak na szpilkach by zobaczyć jak będzie wyglądał pomalowany
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed