kilka pytań o Chaos Dwarfy
Moderator: esgaroth
Re: kilka pytań o Chaos Dwarfy
Konwertowanie konwertowaniem ale osobiście uważam, że te figurki są piękne czysto pod modelarskim względem a to w młotki jest jednym z ważniejszych czynników.
PS pomyłka nie doliczyłem przesyłki 15% = 1900 zakładając kiepski kurs
I tu jest problem.....gdyby nie koszty przesyłki.....
PS pomyłka nie doliczyłem przesyłki 15% = 1900 zakładając kiepski kurs
I tu jest problem.....gdyby nie koszty przesyłki.....
Koszty wysylki do dowolnego punktu globu wynosza 15% wartosci zamówienia. Oferujemy tez usluge Wysylki Ekspresowej, w której towar dociera do dowolnego punktu globu w ciagu 2-5 dni od daty wysylki. Jesli chcialbys skorzystac z tej uslugi,
powiadom nas o tym przy skladaniu zamówienia lub wybierz odpowiednia opcje z menu naszego sklepu internetowego. Koszt Wysylki Ekspresowej to jedynie dodatkowe 15 funtów sterlingów niezaleznie od wielkosci zamówienia.
Niestety ale nie doszukałem się nigdzie darmowej wysyłki. Może taka opcja pojawia się po zalogowaniu i dokonaniu zakupów. Darmowa wysyłka jest chyba tylko w GW od 250pln.
powiadom nas o tym przy skladaniu zamówienia lub wybierz odpowiednia opcje z menu naszego sklepu internetowego. Koszt Wysylki Ekspresowej to jedynie dodatkowe 15 funtów sterlingów niezaleznie od wielkosci zamówienia.
Niestety ale nie doszukałem się nigdzie darmowej wysyłki. Może taka opcja pojawia się po zalogowaniu i dokonaniu zakupów. Darmowa wysyłka jest chyba tylko w GW od 250pln.
Takie znaczenie że zrobiłem porządne karty czarów Barth się napracował z army listem więc i ja postanowiłem zrobić mały wkład. Ale nie bardzo wiem jak zamieści (nie ma żadnego darmowego zasobu). Zrobimy tak, zamieszczę nowy wątek w Naszym dziale, prześlę do Bartha doc a on go tam zamieści, oki ?
Daemonsmith Sorcerer 95 points
M Ws Bs S T W I A ld
3 4 4 4 4 2 2 2 9
Equipment
*Blackshard Armour
*Ensorcelled Hand Weapon
Magic
* A Daemonsmith Sorcerer is a
level 1 wizard. They may
choose spells from the Lore of
Fire, Metal, or Death.
Special Rules
*Resolute
*Relentless
*Contempt
*Daemonsmith
Options
*May upgrade to a level 2 Wizard...........................35 points
*May take magic items up to a total of..................50 points
*May be equipped with any of the following:
- Pistol....................................................................5 points
- Naphtha Bombs..................................................25 points
M Ws Bs S T W I A ld
3 4 4 4 4 2 2 2 9
Equipment
*Blackshard Armour
*Ensorcelled Hand Weapon
Magic
* A Daemonsmith Sorcerer is a
level 1 wizard. They may
choose spells from the Lore of
Fire, Metal, or Death.
Special Rules
*Resolute
*Relentless
*Contempt
*Daemonsmith
Options
*May upgrade to a level 2 Wizard...........................35 points
*May take magic items up to a total of..................50 points
*May be equipped with any of the following:
- Pistol....................................................................5 points
- Naphtha Bombs..................................................25 points
BOGINS pisze: A ci gunnerzy to kto to? Z blunderami?
CHAOS DWARF INFERNAL GUARD WITH FIREGLAIVES
http://www.forgeworld.co.uk/Warhammer/C ... AIVES.html
pozdr
może jeszcze to Ci się przyda:
Daemonsmith Special Rule:
If the daemonsmith is within 3 inches from a war-machine, he can get a "look at sir" roll on a 4+.
Moreover, one war machine can reroll artillery or scatter die if the daemonsmith hasn't used its
ranged weapon this turn.
In case that the daemonsmith makes a miscast, he suffers an additional 1 wound lost, without save
(even ward save), but it gains a bonus of +1 to Toughness. A Daemonsmith can get only one +1 to
Toughness, even if he suffers several miscasts, although he suffers -1 wound each time.
If the daemonsmith is within 3 inches from a war-machine, he can get a "look at sir" roll on a 4+.
Moreover, one war machine can reroll artillery or scatter die if the daemonsmith hasn't used its
ranged weapon this turn.
In case that the daemonsmith makes a miscast, he suffers an additional 1 wound lost, without save
(even ward save), but it gains a bonus of +1 to Toughness. A Daemonsmith can get only one +1 to
Toughness, even if he suffers several miscasts, although he suffers -1 wound each time.
Dziękuje bardzo. Już przewertowałem całe forum i znalazłem zestawienie. Armia Chaos United gotowa na jutroBarth pisze:może jeszcze to Ci się przyda:
ranged weapon this turn.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
imo nie, kość można przerzucić tylko raz, nie ma przerzutów przerzutówRaamiel pisze:Czy Waszym zdaniem można przerzucić po raz drugi w tej samej turze wynik tej samej kości dla tej samej maszynki (jeśli ma się dwóch Deamonsmithów w zasięgu 3 cali) ?
liczymy na jakąś relacje, albo choćby komentarzGrolshek pisze:Dziękuje bardzo. Już przewertowałem całe forum i znalazłem zestawienie. Armia Chaos United gotowa na jutro
imo nie, kość można przerzucić tylko raz, nie ma przerzutów przerzutówBarth pisze:Raamiel pisze:Czy Waszym zdaniem można przerzucić po raz drugi w tej samej turze wynik tej samej kości dla tej samej maszynki (jeśli ma się dwóch Deamonsmithów w zasięgu 3 cali) ?
Tak z ciekawości bo nie dopatrzyłem się tego w rulebooku gzie to jest?
edit: osobiście dałbym sobie głowę odciąć, że można ;f