DO WARPA w Paradox Cafe (27.11.2011 NIEDZIELA) - Pre-Macki
Re: DO WARPA w Paradox Cafe (27.11.2011 NIEDZIELA) - Pre-Mac
Ja i Dastor Emp + OK
szukam partnera (nie seksualnego, takiego juz mam ), gram wochem. punkty do podzialu bez znaczenia.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Masz dwie opcje -
Opcja 1) z Powiśla - tutaj masz spod samego dworca jeden autobus i kilk aminut pieszo i dochodzisz do drugiego autobusu:
a)
b)
Opcja 2) ze Śródmieścia/Centralnego/Centrum:
a) spod hotelu Novotel:
b) spod hotelu Metropol:
sorry za rozciągnięcie forum
Opcja 1) z Powiśla - tutaj masz spod samego dworca jeden autobus i kilk aminut pieszo i dochodzisz do drugiego autobusu:
a)
b)
Opcja 2) ze Śródmieścia/Centralnego/Centrum:
a) spod hotelu Novotel:
b) spod hotelu Metropol:
sorry za rozciągnięcie forum
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Najlepsza moim zdaniem jest opcja z Powiśla. Albo jedziesz z Łodzi osobówką (teraz chyba jest z przesiadką w Koluszkach) do W-wy Wsch i wysiadasz na Powiślu albo jedziesz na Centralny pośpiechem lub IR a następnie przechodzisz do śródmieścia i wsiadasz w jakąś osobówkę lub SKM jadącą w kierunku Wschodnim. Z Powiśla jest już bardzo łatwo się dostać. Wystarczy iść jakieś 15 minut prosto.
- swieta_barbara
- habydysz
Ja tez chyba padne, imperium z bretka.
- swieta_barbara
- habydysz
A, wlasnie - gram w parze z Debkiem.
dobra Kozioł, warunkowo mogę wpisać, ale adaj znać na tydzień przed, jest jeszcze kilku chętnych, nie uczęszczających na bordery