Pierwsze HE w górach -Silver Helms
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Szrederator
- Chuck Norris
jeżeli ma to być armia bez miasta, tak jak pisałeś, podróżująca po górach to wydaje mi się, że najlepszym schematem były by kolory zwykłe, nierzucające się w oczy, czyli brązy i ciemne zielenie,
jeżeli góry na podstawkach będą ośnieżone, to poszedł bym w szarości i czernie.
Pozdrawiam.
Ps. IMO pomysł fajny, ale przesadziłeś z wielkością tych gór...
jeżeli góry na podstawkach będą ośnieżone, to poszedł bym w szarości i czernie.
Pozdrawiam.
Ps. IMO pomysł fajny, ale przesadziłeś z wielkością tych gór...

- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Nom, fajnie sie prezentują, ja bym nałożył mniej skałek ale posiedział dłużej nad wyżeźbieńiem jednej skałki. Aha czemu na kopytach są druty pozawijane
???

Żeby się nie przewracały chyba.. albo żeby się lepiej trzymały podstawek.Artek'sWorkshop pisze:Aha czemu na kopytach są druty pozawijane???
Fajni są bardzo

Na żywo wyglądają lepiej niż na zdjęciach.
Ja też bym wybrał opcję A, lub tak jak mówił Luki, brązowo-zielone barwy (takie bardziej maskujące).
- Szrederator
- Chuck Norris
czytałeś posty na 1 stronie ??? o tym ?? temat zamknięty ja tu wystawiam figurki a nie rozpoczynam dyskusje o homoseksułaliźmie
ale też ci dziękuję że odróżniłeś moje he od pedałów

IMO brązowo-zielone bedą źle wyglądać. Ciemna czerwien + złoto to wygląda nobliwie jak na HE przystało
"Karmazynowi mściciele" 

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

- Szrederator
- Chuck Norris
im właśnie takich ich zaczoąłem dziś ich robić.Jagal pisze: Ciemna czerwien + złoto to wygląda nobliwie jak na HE przystało"Karmazynowi mściciele"

Good choice 
Też bym tak chyba wybrał
Brązowo zielone, mogły by być dobre, ale rzeczywiście bardziej takie WE, niż HE by były wtedy

Też bym tak chyba wybrał

Brązowo zielone, mogły by być dobre, ale rzeczywiście bardziej takie WE, niż HE by były wtedy

- Szrederator
- Chuck Norris
wczoraj za jednego sie zabrałem narazie zrobiłem mu szate od końa tylko.
- Szrederator
- Chuck Norris
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
No, ogólnie jak na HE przystało to malowanie w miare dobre, niepodoba mi sie skóra bo ma chyba jedną warstwę z tego co ledwo widac na zdjęciu. Ciężko ocenić po takich zdjęciach "słabych ;/ " ogólnie jak na stół to bardzo spoko, ale musisz jeszce duzo, duzo duzo pomalować 
Kolorystyka to mi się podoba, kamień też z tego co widać to całkiem fajnie pomalowany.

Kolorystyka to mi się podoba, kamień też z tego co widać to całkiem fajnie pomalowany.
-
- Chuck Norris
Ave
Trzeba się postarać o lepsze zdjęcia, bo na tych to widać tylko mhrok
może można pokusić się jeszcze o ocenę metalików, które wydają się całkiem fajne.
Trzeba się postarać o lepsze zdjęcia, bo na tych to widać tylko mhrok

Jako że ten SH Szrederatora, stoi sobie na półce w moim domu to postanowiłem mu zrobić nowe zdjęcia.
Mam nadzieje że są lepsze od tamtych.
Jeśli nie to mógłby mnie ktoś oświecić jak zrobić lepsze zdjęcia moim aparatem cyfrowym Nikon Coolpix 3100?

W rzeczywistości model prezentuje się bardzo ładnie, metaliki też fajnie zrobione, zresztą jak wszystko.
Widać że się Szrederator postarał
Mam nadzieje że są lepsze od tamtych.
Jeśli nie to mógłby mnie ktoś oświecić jak zrobić lepsze zdjęcia moim aparatem cyfrowym Nikon Coolpix 3100?

W rzeczywistości model prezentuje się bardzo ładnie, metaliki też fajnie zrobione, zresztą jak wszystko.
Widać że się Szrederator postarał