Forumowicze POMOCY :D

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave
Nehan pisze:Remember kids!
The bigger your postcount, the longer your penis!
i to jest podsumowanie całej tej sytuacji 8)

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Noir pisze:
TomCio pisze:
Lord MC pisze:A ja nie zagłosuję, bo mi sie nie podoba ta puszka i idea wmawiania ludziom, że są cudowni... oby tak dalej, a zostaniemy wszyscy zbawieni... nic tylko roz***ać se łeb o kant krzesła
Dalej, dalej. Masz tak mało postów, że i tak nikt nie będzie po tobie płakać :wink: .
myslisz, ze jak masz wicej postow to jestes lepszy? a może masz beznadziejne zycie towarzyskie i cale dnie siedzisz tylko przed kompem?
Ale z ciebie patałach, niewiem, czy zauważyłeś, ale ja to dla polewki napisałem... :roll:
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Noir
Mudżahedin

Post autor: Noir »

a co? trafiłem w czuły punkt?
Obrazek

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Noir pisze:a co? trafiłem w czuły punkt?
Nie. Denerwują mnie ludzie tacy jak ty, czyli perfidne sztywniaki z zerowym poczuciem humoru, nieodróżniający ironii od normalnego zdania. Głupi wink powinien ci uświadomić, że to niebyło na serio... Troche dystansu do niektórych spraw trzeba mieć człowieku... :roll:
Obrazek

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

Panowie spokój!! :wink:

I tak będzie tak jak mówiła pewna kobieta w pociągu:
że "Bóg wyplewi to zło" jakim jesteśmy :lol: .

Awatar użytkownika
Noir
Mudżahedin

Post autor: Noir »

TomCio pisze:
Noir pisze:a co? trafiłem w czuły punkt?
Nie. Denerwują mnie ludzie tacy jak ty, czyli perfidne sztywniaki z zerowym poczuciem humoru, nieodróżniający ironii od normalnego zdania. Głupi wink powinien ci uświadomić, że to niebyło na serio... Troche dystansu do niektórych spraw trzeba mieć człowieku... :roll:
humor humore, dystans dystansem, ale nic nie pozwala ci na nazywanie mnie patałachem. swiadczy to jedynie ze nie masz nic na swoja obrone, bo jak sie nie ma argumentow, to sie jedzie po drugiej osobie. a moglbys po prostu napisac ze zartowales.
Obrazek

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

humor humore, dystans dystansem, ale nic nie pozwala ci na nazywanie mnie patałachem. swiadczy to jedynie ze nie masz nic na swoja obrone, bo jak sie nie ma argumentow, to sie jedzie po drugiej osobie. a moglbys po prostu napisac ze zartowales.
Ohhhhh jaki wrażliwyyyyy.
A nazwałem cie patałachem bo niekumam jak można wziąc takie texty na serio :roll: . Naprawde trzeba nim być.

LOL
Obrazek

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

LOLSON

Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave

no to jeżeli kiedyś będę chciał Ci pojechać to powiem do ciebie patałachu i gorzej, a potem że nie dałem winka i że to wszystko był joke ok :?:

Zablokowany