Krasnoludy Grześka - up 2014.08.10 pierwsze norsy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Krasnoludy Grześka - up 2011.10.16 - Lord na tarczy.
Kurde, już nie pamiętam skąd wziąłem to zdjęcie, ale jest to na 100% Polska południowa. Fotka z internetu wzięta.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jako że w galerii zaczęły dominować wątki krajobrazowe wrzucam paru slayerów, których ostatnio popełniłem. Fotki robię sam kiepskim aparatem, więc cóż...
Napiszcie, co myślicie o kolorach fryzur i bród - te są malowane bez użycia blazing orange'a , bo jakoś nie lubię tej farby...
Na pierwszy ogień idzie filler. Jeśli chodzi o podstawkę to WIP jeszcze, ale będzie czekał na wykończenie, bo nie mam materiałów:
I jeszcze paru demon slayerów. Nie zwracajcie uwagi na boki podstawek - są w trakcie poprawiania . Poprawię również oko Gotrekowi, bo cóś kiepskie jest :
Napiszcie, co myślicie o kolorach fryzur i bród - te są malowane bez użycia blazing orange'a , bo jakoś nie lubię tej farby...
Na pierwszy ogień idzie filler. Jeśli chodzi o podstawkę to WIP jeszcze, ale będzie czekał na wykończenie, bo nie mam materiałów:
I jeszcze paru demon slayerów. Nie zwracajcie uwagi na boki podstawek - są w trakcie poprawiania . Poprawię również oko Gotrekowi, bo cóś kiepskie jest :
imo, poprzednie brody lepsze, te idealne na rude brody regularnych wojów. kolor spodenek fajny, filler - zajebisty
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No i masz Ci los, nie dogodzisz wszystkim Mi jednak bardziej odpowiadają obecne pióra i brody - na żywca lepiej się prezentują, w porównaniu ze starymi też lepiej wyglądają... A pniaczek sam zrobiłem z korka i gs-u. To mój pierwszy .Booxi pisze:imo, poprzednie brody lepsze, te idealne na rude brody regularnych wojów. kolor spodenek fajny, filler - zajebisty
jak robiłeś te spodenki ?
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Hawk turquoise rozjaśniany białym, przyciemniany badab blackiem, na to wash zielony ( zapomniałem nazwy) i ew. rozjaśnienia...
masz też nowy patent na topory cyz mi się tylko wydaje ?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie, po prostu cały czas próbuję jakoś te metaliki - tu jet trochę więcej washy, próbowałem ciemniejszej broni...
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jako że prawie brak komentarzy do slayerów, wrzucam boltthrowera. Podstawka bolta w nieokreślonej przyszłości zostanie pewnie wzbogacona, na razie nie ma czym .
Zapraszam do komentowania:
Zapraszam do komentowania:
machina pomalowana b. ładnie, drewno zrobione bardzo elegancko. Załoga także mi się podoba, zwłaszcza koleś w czerwonym kubraczku, ale z tego, co da się zobaczyć na fotkach, to widzę, że trochę jeszcze musisz popracować nad białym kolorem- koszula krasia z uniesionym bełtem jest dosyć słaba. No i zielony nie jest tak ładny jak czerwony. Ale ogólnie rzecz biorąc machina i obsługa wyglądają super
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tego w białej koszuli pomalowałem najpierw bez washy, od szarego do białego - wyszło za czysto. Spróbowałem washa, żeby osiągnąć efekt brudnej, upaćkanej koszuli. Na żywca wygląda to dość ok - pewnie nie będę na razie przerabiał. Jak za jakieś 10 lat pomaluję wszystkie posiadane dwarfy , to... zacznę malować ponownie te najgorzej pomalowane ..
Nie przejmuj się, imo koszula jest dobra, uciorona błockiem xD ogólnie wszystko fajnie, modlę się, żeby drewno na moich maszynach wyszło tak samo dobrze.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Popraw im krawędzie podstawek - dopiero teraz zauważyłem, że nie są równo pomalowanesmiejagreg pisze:Jako że prawie brak komentarzy do slayerów
A balista i obsługa Świetne modele i solidne malowanie.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Już poprawione - przecież napisałem wcześniej, co by nie zwracać uwagi na to . Za wcześnie cyknałem fotki...quidamcorvus pisze:Popraw im krawędzie podstawek - dopiero teraz zauważyłem, że nie są równo pomalowanesmiejagreg pisze:Jako że prawie brak komentarzy do slayerów