słuszniedebelial pisze:Organizatorzy są dość surowi w kwestii proksów.
26.11.2011 - MISTRZOSTWA PODBESKIDZIA - BIELSKO- 2600pkt
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: 26-27.11.2011 - MISTRZOSTWA PODBESKIDZIA - BIELSKO- 2800
bez proxów to jak bez gumy! 
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Gdyby Valkia działała tak jak piszecie to równie dobrze mogłoby zostać napisane "zamiast rzucać gracz wybiera dowolny efekt na tabeli EyE of the gods". Przez any roll chodzi raczej to, że nie jest to ograniczone do samej Valkii a wy przeginacie z nadinterpretacją ; /
- Król Goblinów
- Wodzirej
Wiesz Adam, Dymitr zazwyczaj niezłe kmini wiec jak mówi ze Valkiria jest Ope to mu zaufajmy i niech orgowie ją ciachną, problem z głowy.
No i zmianą formatu banujecie Archaona. Szkoda, bo chciałem go w końcu zabić 
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
Laik pisze:przyjemniej?
to nie Dymitr to zauważył, bo pierwszy turniej jaki był z spec bohaterami, sam stwierdziłęm że to bez sensu, a wszyscy no tak teklis i takie tam Archony, to powiedziałem że bardziej chodzi o 60 chosenów z warden na 3+ z bazy = VakliaKról Goblinów pisze:Wiesz Adam, Dymitr zazwyczaj niezłe kmini wiec jak mówi ze Valkiria jest Ope to mu zaufajmy i niech orgowie ją ciachną, problem z głowy.
tak samo wywalmy teklisa i archona, do tego dorzućmy z dochu changera i specialne Guo, czy z BoChu, dwóch herosów shamanów, są bardzo przyjemni
- Khuman
- Ciśnieniowiec
no wiesz...Andrzej pisze:A tak btw, to skąd byś wziął 80 chosenów?
jak to Ci powiedzieć...
bo już jesteś dojrzały...
więc wypada Tobie uświadomić takie rzeczy...
motylki pszczółki rozumiesz(?)...
a figurki są...
to krępujące troszkę..
ze sklepu
No wiesz...
jakby Ci to wytłumaczyć...
bo swoje lata też masz...
że niektórzy wolą wydać kasę na coś innego...
piwo z kumplami, dziewczyna, może pozbierać na jakiś samochód...
wiesz, prawdziwe życie...

jakby Ci to wytłumaczyć...
bo swoje lata też masz...
że niektórzy wolą wydać kasę na coś innego...
piwo z kumplami, dziewczyna, może pozbierać na jakiś samochód...
wiesz, prawdziwe życie...
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
-
xant_valley
- Warzywo
Witam ponownie drogich graczy 
Jak już wiecie zapewne dzięki naszej ekipie bitewnej propagującej szybko dobre wieści turniej zmienił się w jednodniowy. Stało się to na wiele próśb graczy, i wierzę że to poprawi frekwencję. Oczywiście moim marzeniem jak na ten turniej przystało jest zrobienie w końcu pełnych 5-ciu bitew w dwa dni, może za rok się uda
Póki co - tak jak zawsze u mnie - turniej jest dla Was, więc ułatwiam jak mogę.
Wprowadziłem w pierwszym poście wszystkie zmiany odnośnie pierwszego dnia, plus dodałem poprawioną na 4 bitwy punktację hobbystyczną - odsyłam więc tam do krótkiej lektury. Udało się także załatwić opcję noclegu u nas z piątku na sobotę - może ktoś będzie chciał skorzystać, może też to ułatwi przyjazd z dalszych okolic. Jeśli będą chętni skorzystać - proszę dać znać.
Niestety praca nad kilkoma rzeczami w Gnomie utrudnia wprowadzanie tych zmian w dokumenty (czyli papierkowa nudna robota...) więc z góry przepraszam, ale dokument PDF z tym co wyżej będzie dopiero na piątek. Do tego czasu muszę się upewnić że już mamy wszystko ok i bez błędów.
Odnośnie tutejszych wypowiedzi apropos banów, formatu itp. czuję się zobowiązany dodać coś, ale to będzie większy tekst żeby trochę przypomnieć skąd mamy takie podejście do tego konkretnie turnieju, więc pozostawię na weekend - ale obiecuję odnieść się do Waszych wypowiedzi.
I zwyczajowo liczę na komentarze, najlepiej w stylu "fajnie jest i planuję pojawić się na waszym turnieju"
Pozdrawiam,
Roman Cupek
Jak już wiecie zapewne dzięki naszej ekipie bitewnej propagującej szybko dobre wieści turniej zmienił się w jednodniowy. Stało się to na wiele próśb graczy, i wierzę że to poprawi frekwencję. Oczywiście moim marzeniem jak na ten turniej przystało jest zrobienie w końcu pełnych 5-ciu bitew w dwa dni, może za rok się uda
Wprowadziłem w pierwszym poście wszystkie zmiany odnośnie pierwszego dnia, plus dodałem poprawioną na 4 bitwy punktację hobbystyczną - odsyłam więc tam do krótkiej lektury. Udało się także załatwić opcję noclegu u nas z piątku na sobotę - może ktoś będzie chciał skorzystać, może też to ułatwi przyjazd z dalszych okolic. Jeśli będą chętni skorzystać - proszę dać znać.
Niestety praca nad kilkoma rzeczami w Gnomie utrudnia wprowadzanie tych zmian w dokumenty (czyli papierkowa nudna robota...) więc z góry przepraszam, ale dokument PDF z tym co wyżej będzie dopiero na piątek. Do tego czasu muszę się upewnić że już mamy wszystko ok i bez błędów.
Odnośnie tutejszych wypowiedzi apropos banów, formatu itp. czuję się zobowiązany dodać coś, ale to będzie większy tekst żeby trochę przypomnieć skąd mamy takie podejście do tego konkretnie turnieju, więc pozostawię na weekend - ale obiecuję odnieść się do Waszych wypowiedzi.
I zwyczajowo liczę na komentarze, najlepiej w stylu "fajnie jest i planuję pojawić się na waszym turnieju"
Pozdrawiam,
Roman Cupek
Fajnie jest i planuję pojawić się na waszym turnieju 
@ Khumanor
W 2 to akurat wierzę, ale żeby nawet piwka?
Dobra, ale kończymy może spamować?
@ Khumanor
W 2 to akurat wierzę, ale żeby nawet piwka?
Dobra, ale kończymy może spamować?
Archaona i tak by nikt nie wziął na 2600 bo za drogi jest.