KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Re: KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
% ftw
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Zgadzam sie Inaczej beda wygladac wyniki przy wiekszych punktach a inaczej przy malych przy uzyciu sztywnych progow. Procentowe rozbicie ma najwiekszy sens.michal pisze:Po co wogole chcecie wprowadzać sztywne progi? Zawsze ustalo sie proporcjonalnie do formatu 7-10%
Racja !!
Grałem wczoraj z Karpiem, w kluczowych momentach turlał np 4x1 na ranienie tego typu akcje, co ustawiło gre (poza bohaterskimi ungorami na boku knigtów). Wygrałem 16:4
Podczas gry wyszła jedna rzecz, jak jest z Frenzy ? Jeżeli zdam liderkę to robię co chce - jeśli chodzi o szarże? czy zdanie liderki jest powstrzymaniem sie i po zdaniu Ld nie można szarżować.
Grałem wczoraj z Karpiem, w kluczowych momentach turlał np 4x1 na ranienie tego typu akcje, co ustawiło gre (poza bohaterskimi ungorami na boku knigtów). Wygrałem 16:4
Podczas gry wyszła jedna rzecz, jak jest z Frenzy ? Jeżeli zdam liderkę to robię co chce - jeśli chodzi o szarże? czy zdanie liderki jest powstrzymaniem sie i po zdaniu Ld nie można szarżować.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
No wczoraj mialem niestety koszmarne rzuty. Jedno co sie sprawdzilo to Heroiczna Helena ktora jak miala strzelac to sprzelala a kiedy dobrze bylo podbiec biegla do przodaDibo pisze:Racja !!
Ungory fakt przez moj blad w wystawieniu staly sie men of the game.
robisz co chcesz po zdaniu ld:) a jak nie zdasz ld to lecisz do najblizszego wroga o ile dojedziesz:DDibo pisze:Racja !!
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
-
- Falubaz
Rozmawiałem już o tym z Undeadem, postuluje o ograniczenie/wykluczenie scenariusza Watchtower z Rozgrywek ligowych.
Pozdro
Suchy
Pozdro
Suchy
Progi wraz ze scenariuszem określa gracz 'challenger'.
Każdorazowo progi mogą być inne.
Każdorazowo progi mogą być inne.
Wisła Kraków.
było nie dawać mi b&g na takie punkty:Pmichal pisze:PopieramBretonnian pisze:Rozmawiałem już o tym z Undeadem, postuluje o ograniczenie/wykluczenie scenariusza Watchtower z Rozgrywek ligowych.
Pozdro
Suchy
Za dwie godziny dostane maske od chosenów schowanych w domku
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
-
- Falubaz
Eee wydaje mi się że nie o to chodzi w tej grze Górken. Scenariusz w którym o wyniku świadczy jeden rzut jest do bani.
O jakim rzucie mówisz? Do każdego scenariusza trzeba po prostu inaczej złożyć rozpiskę. A w B&G to dopiero jeden rzut może zakończyć scenariusz natychmiast. NP. wybuchający mag generał. A Górken jest taką plewą, że jemu nawet choseni w domku nie pomogąBretonnian pisze:Eee wydaje mi się że nie o to chodzi w tej grze Górken. Scenariusz w którym o wyniku świadczy jeden rzut jest do bani.