99.99 Funciorów?
Owszem tak. Metalowe są główki, dzidy, kusze i płaszczyki.Loizok pisze:O kurcze. Jestem miło zaskoczony, wyglądają bardzo fajnie.To chyba metalowe nakładki na zwykłe elfy, tak?
Jak za 63+ metalowo-plastikowe hybrydy to cena IMO nie odstaje jakoś szokująco od obecnych standardów rynku.Faktycznie bardzo ładne figsy ale ta cena troszkę przesadzona
99.99 Funciorów?
ee nie, oni ja pokazali dawno, ale w sklepie nie mieli... chyba, ze jakaś inna sieć sprzedaży niż sklep Mantica była uskutecznianaDon_Silvarro pisze:Manticowa torba jest już dostępna od czerwca, więc nie tak długoKosztuje 46Ł pusta, 70Ł z gąbką, 92Ł z własnym projektem gąbki - cóż, Battlefoam jest znany z jakości, nie z ceny
![]()
Tak, ta sieć sprzedaży to sklepik BattlefoamSmh pisze:ee nie, oni ja pokazali dawno, ale w sklepie nie mieli... chyba, ze jakaś inna sieć sprzedaży niż sklep Mantica była uskutecznianaDon_Silvarro pisze:Manticowa torba jest już dostępna od czerwca, więc nie tak długoKosztuje 46Ł pusta, 70Ł z gąbką, 92Ł z własnym projektem gąbki - cóż, Battlefoam jest znany z jakości, nie z ceny
![]()
+1wru pisze:Ostatnie figsy Mantica są bardzo słabe. Gdzie coś na miarę fajnych ghuli, zombi i orków. Manticowi krasnoludy udały się tylko w klimatach fanatasy.