Walka z Dwarfami
Moderator: JarekK
Re: Walka z Dwarfami
A kiedy niby się dało?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Można ranić na 1+, jest o tym w FAQ-u.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
hej hej hej! można ranić na -5+ nawet.... ale i tak wchodzi na 2+
Krasie... może wulfryka z grasantami od tyłu albo lorda tzeenthowca z ward 4+ i armorem 1+ lotem na tyły?
Krasie... może wulfryka z grasantami od tyłu albo lorda tzeenthowca z ward 4+ i armorem 1+ lotem na tyły?
"Walery: Niech się pan na mnie spuści
Harpagon: A teraz Jakubie, trzeba wychędożyć karocę"
Skąpiec Moliera [Slaaneshyty]
"Czyli to maja najskrytsza fantazja! Już się nie mogę doczekać, aż poznam głębię swego zwyrodnienia."
Król Julian z Madagaskaru
Harpagon: A teraz Jakubie, trzeba wychędożyć karocę"
Skąpiec Moliera [Slaaneshyty]
"Czyli to maja najskrytsza fantazja! Już się nie mogę doczekać, aż poznam głębię swego zwyrodnienia."
Król Julian z Madagaskaru
Fumijako pisze:Na krasie lord dyskowiec to czasami nasz największy błąd...
Kowadło - nie latasz, organki/ armatka spróbują Cie podjeść a Thunderersi Cie wykończą
Kowadło nie może walić po samotnych herosach jeżeli nie są LT. Ale najczęściej kanon lub klopa wystarczą
Mi niedawno Fluff wcisnal takiego malego walka ale dobrze ze jego booka doczytalismy:). POzatym Dyskowiec na kraski duuzy blad
nie prawda. poczytaj ksiązki faq i erratyDragoMir pisze:hej hej hej! można ranić na -5+ nawet.... ale i tak wchodzi na 2+
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.