Głosowanie na DMP

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Re: Głosowanie na DMP

Post autor: Laik »

Gratuluje,

vox populi, vox dei :)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

+1
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Gratuluję Szanownym Konkurentom wygranej. :)

Dziękuję za oddane głosy i przepraszam za wszelkie uchybienia z mojej strony.
Pozdrawiam,
Krzysiek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Wciąż uważam, że ten sposób wybierania masterów, a już DMP w szczególności, jest szkodliwy, bo prowadzi do kłótni i podziałów, wprowadzając równocześnie cholernie toksyczną atmosferę.
Dramatyzujesz, normalne wybory. Nie kojarzę żadnych krzywych akcji, poza kilkoma głupimi tekstami ludzi, którzy i tak by głupio pisali nawet bez głosowań.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Jankiel pisze:
Wciąż uważam, że ten sposób wybierania masterów, a już DMP w szczególności, jest szkodliwy, bo prowadzi do kłótni i podziałów, wprowadzając równocześnie cholernie toksyczną atmosferę.
Dramatyzujesz, normalne wybory. Nie kojarzę żadnych krzywych akcji, poza kilkoma głupimi tekstami ludzi, którzy i tak by głupio pisali nawet bez głosowań.

+1

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

gratuluję zwycięzcom!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Jasne Kuba - dramatyzuję - wiadomość w 10 minut po zakończonym głosowaniu, że teraz ktoś stanie na głowie, żeby Śląsk nie poparł Areny, jest jak najbardziej na poziomie :roll: Napisz mi szczerze: nie ma z Waszej strony ciśnienia na Kraków? I w ogóle nie ma na tym forum jazd - Wy na mnie tak, to my na Was tak? Hipokryzja i tyle, bo każdy wie, jak tu jest. To, że na public nie lecą joby nie znaczy, że tak samo grzecznie jest na priwach. Get real.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Kanadian
Falubaz

Post autor: Kanadian »

ksch - Niektórzy muszą dorosnąć i tyle :roll:. Żle znoszą porażki, lub nie potrafią emocji w ryzach trzymać, zobaczymy czy sie zreflektóją.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Wy na mnie tak, to my na Was tak? Hipokryzja i tyle, bo każdy wie, jak tu jest. To, że na public nie lecą joby nie znaczy, że tak samo grzecznie jest na priwach. Get real.
Mam zablokować wysyłanie PMek? Autorzy takich tekstów tylko sobie wystawiają świadectwo.
Jasne Kuba - dramatyzuję - wiadomość w 10 minut po zakończonym głosowaniu, że teraz ktoś stanie na głowie, żeby Śląsk nie poparł Areny,
Może nawet na chuju stanąć.
nie ma z Waszej strony ciśnienia na Kraków?
Z mojej - żadnego
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Jankiel pisze: Mam zablokować wysyłanie PMek? Autorzy takich tekstów tylko sobie wystawiają świadectwo.
To się przeniosą na maile :wink: Zresztą chodzi o mechanizm - Wy nam, my Wam, tamtym nie, a jak nie na mnie to spieprzaj gnoju.
Może nawet na chuju stanąć.
Language young man :wink: Bo Cię Barbara zmoderuje :mrgreen: Ale ontopic to myślę, że stanie na czym będzie mógł. Wszystkiego najlepszego życzę, może zresztą zrobimy niektórym na złość i nie wystawimy kandydatury :mrgreen:
Z mojej - żadnego
To akurat wiem, ale i Ty wiesz, że ja nie o to pytałem cwaniaku :wink:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Kanadian pisze:ksch - Niektórzy muszą dorosnąć i tyle :roll:. Żle znoszą porażki, lub nie potrafią emocji w ryzach trzymać, zobaczymy czy sie zreflektują.
Na to bym nie liczył :mrgreen:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Kanadian
Falubaz

Post autor: Kanadian »

Więc zostało [-o< o cód by nam kultury przybyło.

PS, jest fajny przedmiot w munchkine - pała kultury, przydała by się :mrgreen:

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

ksch pisze:
Jankiel pisze:Z mojej - żadnego
To akurat wiem, ale i Ty wiesz, że ja nie o to pytałem cwaniaku :wink:
ksch pisze:Napisz mi szczerze: nie ma z Waszej strony ciśnienia na Kraków? I w ogóle nie ma na tym forum jazd - Wy na mnie tak, to my na Was tak?
Pisz konkretnie, a nie my/wy.

Serio, głosowanie się skończyło. Miałeś jakąś teorię spiskową w trakcie, teraz też uważasz, że nie ma czegoś takiego jak odpowiedzialność indywidualna. Najlepiej niż już nie pisz bo nie ma o czym. Denerwuje mnie to, bo myślałem, że po głosowaniu dasz sobie spokój. Piszę z irytacją bo Cię lubię IRL. Kraków jest doskonałym przykładem, że można głosować nie według geografii. Jakbym nie pomagał w organizacji DMP w Kozłowie to pewnie też bym zagłosował na Gorzów, bo mają lepszą ofertę. Mam tylko nadzieję, że w przyszłym roku nasza oferta będzie równie dobra (albo i lepsza :) ).

I'm off,
L.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Pisząc my, wy piszę ogólnie, nie konkretnie, po kij mi wzburzać pyskówy? A co do teorii spiskowej to po prostu nienawidzę hipokryzji. Jeśli nie widzisz różnicy to ja Ci nic na to nie poradzę. I rzeczywiście nie będę już pisać, gratulacje dla zwycięzców, chwała pokonanym i ogólny peace and love.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Buszman
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: Buszman »

teorii spiskowej nie ma.
jest chamskie wbijanie ludziom na privie.
za to niestety etykiete "ŻAL" przykleja sie srodowisku, ktore ten Captain Butthurt reprezentuje.

szkoda tylko, ze ow osobnik na forum nie jest rownie odwazny. :lol2:

ODPOWIEDZ