Syberia + czołgi
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Chuck Norris
Ave
Części do czołgów to samoróbki? Chodzi mi o plastikowe część. Jeżeli tak to odlewacie plastikowe część? No to widzę że GW ma konkurencję
Części do czołgów to samoróbki? Chodzi mi o plastikowe część. Jeżeli tak to odlewacie plastikowe część? No to widzę że GW ma konkurencję
Jak beda w przystepnych cenach to po drobnych przerobkach spokojnie moga robic za tanki do empire (szczegolnie ten 1 fajny )
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
o żesz, w jego dupe mać wypas są poprostu niedość ze lądne to i śmieszne pozdro
A miał być? w sensie koń.Mike pisze:Za to mechaniczny koń jest wielce renesansowy : P
Czołgi spoko ale o piechocie mało można powiedzieć bo ja nie widzę szczegółów na tym zdjęciu, można prosić o jakieś fotki z zoomem a najlepiej pomalowane? : ]
tak czy siak, koń jaki jest i t.d.
A o fotki prosić niestety narazie nie można - nie wiem co on zrobił z tymi pierwszymi odlewami, teraz szukam kogoś, kto mi odleje to z żywicy, trwają poszukiwania i rozmowy ale na razie nie więcej.
Będą odlewy - będą fotki, powiem tylko że są nie gorsze od proektów
Kerim, chodzi o mechanicznego konia w nowym Imperium battlowym.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
-
- Chuck Norris
Ave
nie wiedziałem że tak wygląda zaschnięta żywica... Człowiek przez całe życie się uczyKerim pisze:100% żywica
mi tam chodzi o naszego konia - w zasadzie to takie coś na 2 nogach mechanicznych, a Batlowego nie widziałem, ale założę sie że ma 4, mo i cały wygląda jak włoski pancerz na konia.Tomash pisze:Kerim, chodzi o mechanicznego konia w nowym Imperium battlowym.
Andre, nie wiem, co tam widziałeś czy nie widziałeś, nie jestem pewien nawet, które modele miałeś na myśli, czołgi są żywiczne, figurki metalowe, ale nie były zbyt dobre, więc ich nie pokazuję z blizka.
Gdzie odlałeś figurki metalowe?
No ale jak rozumiem, jeśli odlewy "nie były zbyt dobre", to nie u naszego obecnego kontaktu?
No ale jak rozumiem, jeśli odlewy "nie były zbyt dobre", to nie u naszego obecnego kontaktu?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
-
- Chuck Norris
Ave
Nie ważne, po prostu zmylił mnie szary kolor na I i II zdjęciu...
Nie ważne, po prostu zmylił mnie szary kolor na I i II zdjęciu...
nie, nie u obecnego. a kolor szary, bo pomalowaneTomash pisze:Gdzie odlałeś figurki metalowe?
Poza tym, dodając barwników można bez szkody zabarwić żywicę choć by i na pomidorowo