![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Mam nadzieje że się nie myliszAndrzej pisze:Według mnie mnie najlepsze są skaveny. Dają to, czego HE brakuje najbardziej. Nie łuczników WE, nie HoD-y, nie treemana czy artylerii krasi. Dają mnóstwo śmiecia i wielkie kloce taniej jak barszcz piechoty. Do tego mocne wspomaganie latarą i weapon teamami. Nie mówiąc o sztormówie. No i nie panikują się nawzajem
zależy na jaki.Andrzej pisze:A kto gra na magii na taki format?
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
odłamek z wiru
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
To jest Vortex Shard, ja też mam polski AB (polska wersja od Faberów wyszła najtaniej), ale znam angielskie nazwy zasad. Żeby nie płacić dwa razy możesz sobie ściągnąć pdf wersji profesjonalnej i nauczyć się poprawnych nazw.Caledor19 pisze:Haha to polska nazwa bo takiego mam AB:P Nie wiem jak to sie po ang nazywa:D