Ale które?smiejagreg pisze:Kurde, Qc, teraz juz całkiem zgłupiałem i nie wiem , jakie są kolory Twoich figsów .
Nie aż tak prostysmiejagreg pisze:Prosty przepis na biały: farba White od Vallejo na przykład .
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ale które?smiejagreg pisze:Kurde, Qc, teraz juz całkiem zgłupiałem i nie wiem , jakie są kolory Twoich figsów .
Nie aż tak prostysmiejagreg pisze:Prosty przepis na biały: farba White od Vallejo na przykład .
To chyba jak skończę malować. Mój aparat ma problem z robieniem zdjęć, na którym jest za mało kolorówsmiejagreg pisze:Wrzuć fotki, na których odcień figsów jest najbardziej zbliżony do rzeczywistego, wtedy będzie jakieś pojęcie .
Zbrojni to wojownicy wywodzący się z chłopów lub mieszczan zamieszkujących Middenheim. Większość zostaje powołana do czynnej służby na okres dwóch lat. Oddziały zbrojnych patrolują trakty i lasy położone wokół Middenheim, odpierając ataki najeźdźców. Choć stanowiska dowódcze są zdominowane przez wiernych świątyni Ulryka oficerów, to w Middenheim obowiązuje system awansu oparty na zdolnościach wojownika. Prosty chłop lub mieszczanin może więc dosłużyć się wysokiej rangi.
Jest to inspiracja na podstawie jednej grafiki z Uniforms & Heraldry of the Empire. Tam ulrykanie posiadają takowe tarcze.smiejagreg pisze:Kurde, Qc, jakoś mi ten białożółty odcień nie teges - nie pasuje zbytnio do kolorystyki figsów. Wygląda, jakby był wzięty z innych figsów. Rozumiem, że jesteś ograniczony jakąś kolorystyką (nie znam barw fluffowych ), ale tu aż się prosi o ciepły żółty przechodzący w brąz. nie wiem, ten zestaw kolorystyczny cos ma niedobrego - może ktoś to trafniej określi...
Po zakupie pierwszego zestawu washy nie miałem problemu z "wyjątkowo cuchnącymi" Niemniej dwa ostatnie banabab black cuchną tak niesamowicie, że dłuższe obcowanie z nimi w zamkniętym pomieszczeniu potrafi przyprawic o torsjequidamcorvus pisze: Thraka Green ('wyjątkowo cuchnący').