Jak mi to wyjaśnisz to nie dostaniesz banaAndrzej pisze:Można

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Jak mi to wyjaśnisz to nie dostaniesz banaAndrzej pisze:Można
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
moznaGrichalk pisze:Czy można rzucić czar, który nie ma prawa wejść? Np. Czar na którym trzeba uzyskać wynik 10, a mamy 2lv maga bez żadnych dodatkowych bonusów używającego jednej kości tylko po to, aby się jej pozbyć.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Jeśli będę miał 7szt. dryad to też mogę uleczyć ?? (tj, postawić 8szt. do sytuacji wyjściowej - postawienie tej 8 dryady jest już wskrzeszeniem więc nie wiem czy mogę z atrybutu) Czy tylko chodzi o leczenie woundów na modelach z większą ilością woundów niż 1 ?X.Maciek pisze:Ad 2
Można. Dowolny model w 12".
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.