Dragon Ogre Shaggoth
Moderator: JarekK
Re: Dragon Ogre Shaggoth
shagocina sprawdzila mi sie na male pkty z wampirami, wygralem z Furionem 13-7.
Nie jest herosem wiec nie da sie ocalic generala za pomoca challenge. A jezeli poprze sie mala rozpe nurglowymi magami to z regenka cos tam potrafi.
Ale na turniej z losowymi przeciwnikami polecam warshrine, bo jest tani a i tak nie ma za co czego innego kupic na 1200 czy 1500.
Nie jest herosem wiec nie da sie ocalic generala za pomoca challenge. A jezeli poprze sie mala rozpe nurglowymi magami to z regenka cos tam potrafi.
Ale na turniej z losowymi przeciwnikami polecam warshrine, bo jest tani a i tak nie ma za co czego innego kupic na 1200 czy 1500.
Shaman says:
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
na 1200 -1500 to w ogole bez rarow sie jedzie 3 magow/2 magow bsb i knighci
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
- sorinmarkov
- Chuck Norris
A ja shaggotha uwielbiam, za jego terror, dłuuuuuugi ruch, i wcale nie 5 ataków, zawsze mu tą dodatkową broń staram się zmieścić
Na działa skaveńskie nadal jest dobry, jęsli się nie mylę, dalej walą z błyskawic, nie?;) Koła zagłady też przetrzyma.
Na działa skaveńskie nadal jest dobry, jęsli się nie mylę, dalej walą z błyskawic, nie?;) Koła zagłady też przetrzyma.
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
ja tez oczekuje po rare ze bedzie mogl zrobic jedna z tych rzeczy...
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
Szczur22
Szczur22
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Nie ma powiewu świeżości bo od kiedy shaggothy są... hmm... świeże?
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
PrzekonalesNiech pogadają chłopaki Przynajmniej jest co odświeżać
sa swiezymi... trupami po zlapaniu kuli armatniej w zebysorinmarkov pisze:Nie ma powiewu świeżości bo od kiedy shaggothy są... hmm... świeże?
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Akadera, rzucam Ci wyzwanie - złóż rozpiskę z Shagottem, która ugra na masterze nie mniej niż 50 punktów z bitew:) Flaszka czystej wódki za to.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- swieta_barbara
- habydysz
A ja? Wezme shagota na Poznan za flache :]