Macki Wojny 2011, 17-18.12.2011 Łódź Wyniki strona 21

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Re: Macki Wojny 2011, 17-18.12.2011 Łódź Wyniki strona 21

Post autor: Dymitr »

kto robi mastera w maju? chce swój prezent:)))
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

W Maju nie, ale przed samą Majówką tak.
A dokładniej tydzien przed weekendem majowym będzie u mnie pzecie 8)

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

turniej przyjemny, bardzo solidny posiłek i dokładka za piątke to jest to! szczególne podziękowania dla mojego partnejra, generała Kotleta, wałkarza z pólnocy
ogólnie łódź to szara masa, gg alin polskich miast, ma kościoły wyglądające jak reichstag i graliśmy w jakims starym żydowskim pałacu, ale ogólnie spoko, przyjechałem na figurki

5 szfunks bitewek
1-sza z kolesiami z 8- bili, w ostatniej turze dzielnie uciekłem pegazami i remis
2-ga z Jackiem i Voodoo, było fajnie, już miało byc do przodu ale Jacek bijąc w stół obłaskawił kości no i wsmary w drugą stronę. ogólnie bardzo fajna bitwa mimo że wpierdul zebraliśmy
3-cia z dwójką sympatycznych panów z zajebistymi armiami VC etów i kejosu, zwłaszcza vampiry miażdżyły system. ogólnie spoko, chłopaki nie ograne na 8-sma edycję i dobry paring dla naszej rozpy, iles tam do przodu
4-ta Aassasseelloo i Griszalk, remis bo zaciętych bojach, głupi scenariusz
5-ta z jenerałami z Gliwic, Rene i Sajmon. znów walka do ostatniej tury w której to wydzieramy chyba 3 duże punkty
Obrazek

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Co do magicznych terenow. 4 razy trafiłem jeziorko z regeneracją na 6+, raz tylko w nim coś wylądowało i okazało się że salki mają flaming.

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Lanca szarżująca na saurusy, dostała frenzy z obelisku. :D

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

80 goblinów z frenzy - bezcenne :D

Dmitrij, na urodziny dostaniesz dmuchany materac :mrgreen:
Obrazek

Chłopska Bretka ;) : W/R/P: 4/2/4

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

Co to jest to zielone na zdjęciu 42? ;P

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Penisolas.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

bo na tym turnieju były jakieś Ch**owe lasy - ale jak Inferno założył na jednego prezerwatywę, to sie umówiliśmy, że już nie trzeba tam robić testów niebezpiecznego terenu
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

=D> :mrgreen:
Obrazek

Chłopska Bretka ;) : W/R/P: 4/2/4

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

Inferno pisze:P.s. Zagraliśmy tylko raz całe 6 tur. We wszystkich bitwach by zmieniło to sporo. Trzeba wstawać wczesniej i przeznaczać więcej czasu na Bitwe.
Z nami nic by nie zmienilo bo nie mieliscie juz figsow na stole :twisted:
Czasu bylo w sam raz. To Ty z Karlim zamulaliscie. Zwlaszcza w fazie magi.
Wogole, dzieki Laikowi i Szajtisowi, rozegralem swoja pierwsza bitwe z zegarem szachowym. Spoko motyw.
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

My graliśmy wszystkie bitwy z zegarem, wszystkie oprócz jednej skończyliśmy sporo przed czasem, w niedokończonej było jasno widać że wykorzystaliśmy 40 minut mniej niż nasz przeciwnicy...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Dostali jakieś karniaki?

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

nie wiem - wyniki oddaliśmy po czasie, my nie dostaliśmy karniaków, wiem że w 5 turze siedzielimy w slannie bez korony(na 3 wbitych ranach) demonetkami z heraldem od frontu i spirit hostem od tyłu - raz zdał LD na 4 i skończyliśmy (za turę doszłaby na bok gwardia VC)...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

wlepiłbym sytego karniaka :)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

korci sędziowanie... :twisted: :P

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Inferno: zagraliśmy 3 bitwy po 6 tur a dwie pierwszego dnia po 3 i 4 tury. Z Zielonym i Krolikiem zagraliśmy przecież do końca ;p
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Laik pisze:nie wiem - wyniki oddaliśmy po czasie, my nie dostaliśmy karniaków, wiem że w 5 turze siedzielimy w slannie bez korony(na 3 wbitych ranach) demonetkami z heraldem od frontu i spirit hostem od tyłu - raz zdał LD na 4 i skończyliśmy (za turę doszłaby na bok gwardia VC)...
Czyli lepiej jakbyś sobie zamiast zegara postawił paczkę ciastek, zajmuje podobnie miejsca, nie ma żalu jak potrącona spadnie ze stołu, można podjeść w trakcie gry a na przeciąganie i tak nie pomaga.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

kudłaty pisze:
Laik pisze:nie wiem - wyniki oddaliśmy po czasie, my nie dostaliśmy karniaków, wiem że w 5 turze siedzielimy w slannie bez korony(na 3 wbitych ranach) demonetkami z heraldem od frontu i spirit hostem od tyłu - raz zdał LD na 4 i skończyliśmy (za turę doszłaby na bok gwardia VC)...
Czyli lepiej jakbyś sobie zamiast zegara postawił paczkę ciastek, zajmuje podobnie miejsca, nie ma żalu jak potrącona spadnie ze stołu, można podjeść w trakcie gry a na przeciąganie i tak nie pomaga.
:lol2:
+1

ODPOWIEDZ