No to się zaczęło.
Po moich burzliwych początkach związanych z wymianą armii (x2) wreszcie zabrałem się za wycinanie z wyprasek.
Padło na Thundererów:
Battalion with AB.
Wypraski w tle.
Jak krasnale to i piwo
Teraz przyznam się bez bicia, że zastanawiam się jak ich pomalować. Padło na brązowy klan (jest w AB, za Chiny nie przypomnę sobie jak się on nazywa). Dodatkowo głowię się jak ich pomalować, po przyklejeniu gunów będzie to baaardzo uciążliwe... no ale cóż, brak cierpliwości i chęć zobaczenia całych figurek przemogła racjonalne myślenie!
No nic, wieczorkiem jeszcze popracowałem nad lordem z tarczą i 1h. Finecast jest dziwnym materiałem :/
Denn - Dwarfs lil' blog.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Denn - Dwarfs lil' blog.
Woot?
Raczej chwyt marketingowy. =)
A thundów będziesz jeszcze rozklejał.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
A powiedzialbyś dlaczego?cahir pisze:Raczej chwyt marketingowy. =)
Zastanawiam się czy to możliwe, korzystam z kleju modelarskiego i on chyba "zgrzewa" dwie części rozpuszczając jedną? Sighs...
Woot?
*Sighs*
Jakiś patent na rozklejenie tego kleju? Only by force?
W sumie to skleilem dlatego, ze bede nakladal bialy podklad, a jak by byly w czesciach to w sumie na cala czesc by to poszlo i kleic by bylo ciezko.
Albo rybka albo... piwko
Jakiś patent na rozklejenie tego kleju? Only by force?
W sumie to skleilem dlatego, ze bede nakladal bialy podklad, a jak by byly w czesciach to w sumie na cala czesc by to poszlo i kleic by bylo ciezko.
Albo rybka albo... piwko
Woot?
Sam malowałem paru (oprócz skullpassa) i jest ciężko pomalować niektóre elementy, a niektóre po złożeniu stają się (przynajmniej dla mnie) nieosiągalne.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- Stormtrooper
- "Nie jestem powergamerem"
Nie tylko dla Ciebie, bo jak np pomalować brody wojownikom z dwurakiem? Za cholere nie pomalujesz dobrze miejsca pod styliskiem.
podpis był nieregulaminowy
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: