PMOTM 3 - Durthu the Treeman
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMOTM 3 - Durthu the Treeman
Malowany przez wieki, wreszcie skończony. Jeszcze tylko podstaweczka, ale to później.
Ostatnio zmieniony 24 lip 2007, o 08:24 przez Krassus, łącznie zmieniany 1 raz.
Zacząłem go malować gdzieś w maju... Ale trudno mi powiedzieć ile godzin mi to zajęło.
Wiem, że podstawka jest syfiasta, bo po prostu jest nie zrobiona.
Wiem, że podstawka jest syfiasta, bo po prostu jest nie zrobiona.
-
- Chuck Norris
Ave
Całkiem spoko, tylko jakoś ta brzoza wygląda dziwnie, przez to cieniowanie na obrzeżach ( muszę zobaczyć jakąś brzozę na żywo żeby się przekonać czy tak ma być czy nie, bo nie pamiętam ) ale ogólnie duży plus.
Całkiem spoko, tylko jakoś ta brzoza wygląda dziwnie, przez to cieniowanie na obrzeżach ( muszę zobaczyć jakąś brzozę na żywo żeby się przekonać czy tak ma być czy nie, bo nie pamiętam ) ale ogólnie duży plus.
Powiem jedno WYPAS
Gdybym sam miał robić tego figsa pomalowałbym go właśnie tak (zero zastrzeżeń )
Gdybym sam miał robić tego figsa pomalowałbym go właśnie tak (zero zastrzeżeń )
- Szrederator
- Chuck Norris
Mi sie też brzoza podoba .Jakbym zbierał WE to bym też dał ,ale mi pewno by niewyszła .Poza tym super figurka ,tylko jeszcze podstawka i będzie wspaniale.
- Kedziorson
- Masakrator
zajebioza...na tym tle dobiero widać szczegóły, w klubie nie mogłem spokojnie obejżeć..
9/10 (podstawka)
9/10 (podstawka)
kurde no nie moge taka zawalista figurka pomalowanie super a podstawka do dupy \przeciez to 30min roboty no kurde
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Krajkowski
- Chuck Norris
No Kamilu Jeszcze trochę i mi dorównasz
Żartuję Be My Master
Żartuję Be My Master
- Tiger Brown
- Kradziej
Noż, kruca bomba, patrz pan, z takim zezem a jak maluje! Przepiękna brzozowa kora! Tak ładnie zrobionej jeszcze nie widziałem.
-
- Kretozord
Fajniutki, czasami paski na korze są za czarne i za regularne, no i szkoda że nie pomalowałeś zębów w cos innego niż drewno, co nie zmienia faktu że reszta jest bez zarzutów czyli super
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Ze względu na to, że figurka została w większości pomalowana w lipcu (mimo, że generalnie malowanie zostało rozpoczęte wcześniej), Tomash dopuścił tą figurkę do konkursu. Ze względu na brak podstawki uznajmy jeszcze tą pracę za WIP.