![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Gram po prostu dużo tą armią i znam ją na tyle, że większość bitew wygrywam, ale Napoleonem nie jestem
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nie mam DEPiotrB pisze: Haje to tylko haje - chcesz wygrywać zmień armie. Ja jak chce sobie powygrywać biorę DE....
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Wyższość 7 ed nad 8Andrzej pisze:Jest średnia. Byłaby dobra, gdybyśmy nie musieli marnować punktów na gówniane cory
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Ja będęSlayer pisze:Mam prośbę czy ktoś z generałów HE będzie w Bielsku 6 stycznia? Miałbym wielką prośbe,mój box WL nie dojdzie na czas i pilnie potrzebował bym 10 WLna turniej oczywiście
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()