rozpiski elfów VIII ed.
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: rozpiski elfów VIII ed.
O w morde, załóżcie jeszcze fanklub i zróbcie sobie specjalne koszulki
Gram po prostu dużo tą armią i znam ją na tyle, że większość bitew wygrywam, ale Napoleonem nie jestem
Gram po prostu dużo tą armią i znam ją na tyle, że większość bitew wygrywam, ale Napoleonem nie jestem
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Nie mam DE Czy rzeczywiście jest aż tak źle z naszą armią?PiotrB pisze: Haje to tylko haje - chcesz wygrywać zmień armie. Ja jak chce sobie powygrywać biorę DE....
Jest średnia. Byłaby dobra, gdybyśmy nie musieli marnować punktów na gówniane cory
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Wyższość 7 ed nad 8 (Spoko czekajmy na booka może doczekamy się 10-15% na cory lub coś sensownego tam sie pojawi )Andrzej pisze:Jest średnia. Byłaby dobra, gdybyśmy nie musieli marnować punktów na gówniane cory
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Ja będę chyba będę miał tą 10Slayer pisze:Mam prośbę czy ktoś z generałów HE będzie w Bielsku 6 stycznia? Miałbym wielką prośbe,mój box WL nie dojdzie na czas i pilnie potrzebował bym 10 WL na turniej oczywiście
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Też się wybiorę, choć format nieodpowiada mi wybitnie 2000 euro to nie jest to, co HE lubia najbardziej
To co tam?
Zakładamy fanclub Endrju?
Każdy gracz HE z opaską pocahontas dostaje D3 duże punkty do generalki na masterze.
Ciśniemy?
Zakładamy fanclub Endrju?
Każdy gracz HE z opaską pocahontas dostaje D3 duże punkty do generalki na masterze.
Ciśniemy?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Wezmę opaskę od kumpla xD
d3 co tak mało może d6
d3 co tak mało może d6
Koniec spamu!
Taki mały pomysł na 700pkt BP:
Mage @ 125.0 Pts
General; Magic Level 1; Lore of Fire; Ruby Ring of Ruin
19 Archers @ 224.0 Pts
Longbow; Standard; Musician
11 Archers @ 136.0 Pts
6 Dragon Princes @ 210.0 Pts
Barding; Lance; Dragon Armour; Shield; Standard; Musician
Models in Army: 36
Total Army Cost: 695.0
Mage @ 125.0 Pts
General; Magic Level 1; Lore of Fire; Ruby Ring of Ruin
19 Archers @ 224.0 Pts
11 Archers @ 136.0 Pts
6 Dragon Princes @ 210.0 Pts
Barding; Lance; Dragon Armour; Shield; Standard; Musician
Models in Army: 36
Total Army Cost: 695.0
Hmm, wywal DP, wsadź WL?
A jak już muszą być DP, to wywal sztandar i wsadź jednego więcej
A jak już muszą być DP, to wywal sztandar i wsadź jednego więcej