Andrzej - śląski mistrz. Kiedy wpadniesz na jakiegoś mastera?Andrzej pisze:Btw, właśnie wygrałem moją rozpą na 3xdeath 32 osobowy turniej w Bielsku
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Andrzej - śląski mistrz. Kiedy wpadniesz na jakiegoś mastera?Andrzej pisze:Btw, właśnie wygrałem moją rozpą na 3xdeath 32 osobowy turniej w Bielsku
Bulwok pisze:Gratulacje. Co miałeś w tej rozpisce ? Że tak z ciekawości spytam .
Andrzej pisze:Btw, właśnie wygrałem moją rozpą na 3xdeath 32 osobowy turniej w Bielsku
Andrzej pisze:Nieważne, i tak wykminiłem coś nowego. Obczajcie, 2000 eur:
1 Archmage @ 300.0 Pts
General; Magic Level 4; Lore of Death
Annulian Crystal [40.0]
#0: Spirit Leech [0.0]
#1: Aspect of the Dreadknight [0.0]
#2: The Caress of Laniph [0.0]
#3: Soulblight [0.0]
#4: Doom and Darkness [0.0]
#5: The Fate of Bjuna [0.0]
#6: The Purple Sun of Xereus [0.0]
1 Mage @ 120.0 Pts Lore of Death
Magic Level 1
Ring of Corin [20.0]
1 Mage @ 140.0 Pts
Magic Level 1; Lore of Death
Sigil of Asuryan [40.0]
1 Noble @ 166.0 Pts
Halberd; Light Armour; Battle Standard
Banner of Sorcery [50.0]
21 First Archers @ 277.0 Pts
Longbow; Standard Bearer; Musician
Banner of Eternal Flame [10.0]
1 Captain @ [10.0] Pts
10 Archers @ 115.0 Pts
Longbow; Musician
10 Archers @ 110.0 Pts
Longbow
22 White Lions @ 336.0 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; Lion Pelt; Musician
22 White Lions @ 336.0 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; Lion Pelt; Musician
1 Great Eagle @ 50.0 Pts
1 Great Eagle @ 50.0 Pts
Pomysł prosty jak budowa cepa, leci 3xsnajperka na ld co turę, a do tego jeszcze na siłę jak zostaną kości. Na różne z dupy rzeczy typu pendant mam corina. W bielsku będzie od cholery DE, a to je całkiem nieźle kontuje. Antymagia świetna, kradziejka i niszczarka. No i 3 channele
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Na tym, że mnie zlekceważył na podstawie tego, że przez ostatnie 10 bitew z HE wbijał same maskiBelaner7 pisze:Na czym owy błąd polegał?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Na drużynówce Andrzej miałCaledor19 pisze:Bardzo ladne wyniku gratulacje
na druzynowce taka sama rozpa?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Zgadzm się, w bitwie z Tobą zrobiłem parę dużych błędów, ale Ty także (brzytwa na korsarzy a nie kusze, kiepski rozkład kosci na czary) a jakby nie było, grasz swoją rozpą nieco dłużejJankiel pisze: rozpa niby jest mocna, ale Andrzejowi brakuje jeszcze trochę ogrania nią - żaden heros nie spadł mi ze snajperek, punkty robili tylko WL.