dobre gayparty byłoMarian pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
zdjęcia po prostu genialne![]()
![]()
It's OKay to by gay!!![]()
-sama prawda o turniejach warhammera
TROPIK 2007
Gratulacje - Karlee i Inferno
Ekipa z Białegostoku jest mocna i jeździ na wszystkie mastery
Zablokowanie tam mastera było błędem LL
Wielkie podziękowania Dziopowi za gościnę w najlepszym sarmackim stylu i obóz piłkarski. Fajna i dobra była drużyna złożona z kilku znanych batlowców.
Podziękowania dla Kielona za spoko grę i szamaństow nad kostkami przeciw bretce.
Plusy turnieju:
- Znakomity system licytacji - strona/ zaczynanie
- Dobrze opracowane, dające przewagę w bitwie zasadyt beczki, bejów, obelisku
- Bardzo dobra obsada sędziowska - sędziowie obiektywni i znający graczy
No i Rację trzeba Greenowi przyznać że Wschód Polski bardziej jeździ na turnieje niż np. zachód, dlaczego?
- Możliwość podania wielu przykładów odpowiedzi w teście wiedzy
- Pary Kołata - Shino i Dziop - Niedbał które odsiały pewną plewę od ziaren
- Dębkowa bretka - złożona z ciekawych, często klimatycznych oddziałów - walczyła jak równy z równym z przegiętymi armiami wystawiając swemu dowódcy najlepszą opinię
Co można zmienić na przyszły rok?
- zbyt wysokie i mało zróżnicowane jak na 4 bitwy progi pts zwycięstwa
- możliwość rzucania inkantacji TK na BK
- system wystawiania terenów, z możliwością zbytniego ograniczenia ich ilości na tak duży stół i wielkości bitwy 4140 pts - choćby przez posiadaczy ST czy smoków- sterydów
Generalnie - TROPiK jest to mój ulubiony turniej, żadnego nie opuszczę i nigdy nie wystawię nic poza limited

Prosiłbym jeszcze o chwilę zastanowienia i udostępnianie bardziej HC zdjęć na priva na nie na ogólnym forum - bo bardzo niefajne mogą być skutki dla organizatorów przyszłych turniejów
Nic tak nie zachęca rodziców do wysłania dzieciaka na turniej albo dyrektora szkoły do jej udostępnienia jak widok człowieka leżącego na torach kolejowych albo ekipy która wygląda jak po wizycie u szwajcarskich mistrzów czekolady, którzy tworzą z pasją.

Ekipa z Białegostoku jest mocna i jeździ na wszystkie mastery
Zablokowanie tam mastera było błędem LL
Wielkie podziękowania Dziopowi za gościnę w najlepszym sarmackim stylu i obóz piłkarski. Fajna i dobra była drużyna złożona z kilku znanych batlowców.
Podziękowania dla Kielona za spoko grę i szamaństow nad kostkami przeciw bretce.
Plusy turnieju:
- Znakomity system licytacji - strona/ zaczynanie
- Dobrze opracowane, dające przewagę w bitwie zasadyt beczki, bejów, obelisku
- Bardzo dobra obsada sędziowska - sędziowie obiektywni i znający graczy
No i Rację trzeba Greenowi przyznać że Wschód Polski bardziej jeździ na turnieje niż np. zachód, dlaczego?
- Możliwość podania wielu przykładów odpowiedzi w teście wiedzy
- Pary Kołata - Shino i Dziop - Niedbał które odsiały pewną plewę od ziaren
- Dębkowa bretka - złożona z ciekawych, często klimatycznych oddziałów - walczyła jak równy z równym z przegiętymi armiami wystawiając swemu dowódcy najlepszą opinię
Co można zmienić na przyszły rok?
- zbyt wysokie i mało zróżnicowane jak na 4 bitwy progi pts zwycięstwa
- możliwość rzucania inkantacji TK na BK
- system wystawiania terenów, z możliwością zbytniego ograniczenia ich ilości na tak duży stół i wielkości bitwy 4140 pts - choćby przez posiadaczy ST czy smoków- sterydów
Generalnie - TROPiK jest to mój ulubiony turniej, żadnego nie opuszczę i nigdy nie wystawię nic poza limited
Prosiłbym jeszcze o chwilę zastanowienia i udostępnianie bardziej HC zdjęć na priva na nie na ogólnym forum - bo bardzo niefajne mogą być skutki dla organizatorów przyszłych turniejów
Nic tak nie zachęca rodziców do wysłania dzieciaka na turniej albo dyrektora szkoły do jej udostępnienia jak widok człowieka leżącego na torach kolejowych albo ekipy która wygląda jak po wizycie u szwajcarskich mistrzów czekolady, którzy tworzą z pasją.
- Jedy Knight
 - Forma Skrótowa

Gdyby te argumenty nie przekonały userów, może choć administracja te linki powycina.DZIK pisze:Prosiłbym jeszcze o chwilę zastanowienia i udostępnianie bardziej HC zdjęć na priva na nie na ogólnym forum - bo bardzo niefajne mogą być skutki dla organizatorów przyszłych turniejów
Przesyłajcie je sobie na priv.
Zajrzy tu jakiś zbanowany frustrat, donos złoży, że w szkole pijaństwo i pedalstwo odchodzi i nieszczęście gotowe.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
						No to wychodzi na to, że z ASem nie wygraliśmy na farcie, tylko regularnie wbiliśmy go w glebę  

Chciałbym jeszcze zauważyć, że dopuszczenie jednej wielkiej armii zamiast 2 mniejszych okazało się być super pomysłem. Świetnie mi się grało, wystawiłem np. po raz pierwszy Grimgora & Immortulz. Widziałem też dzięki temu wiele klimatycznych jednostek, jak phoenix guard Liresa czy pielgrzymi Dębka. Za rok pewnie też wezmę jedną wielką armię
 Tylko szkoda, że pewnie już nie zagram z Shino  

Pozdr!

Chciałbym jeszcze zauważyć, że dopuszczenie jednej wielkiej armii zamiast 2 mniejszych okazało się być super pomysłem. Świetnie mi się grało, wystawiłem np. po raz pierwszy Grimgora & Immortulz. Widziałem też dzięki temu wiele klimatycznych jednostek, jak phoenix guard Liresa czy pielgrzymi Dębka. Za rok pewnie też wezmę jedną wielką armię
Pozdr!
- Jedy Knight
 - Forma Skrótowa

Tzn, najpierw wklepaliście go w glebę, powstał na nielegalu, zdaliście break na minus 7, wklepaliście go ponownie w glebę na 20-0.Kołata pisze:No to wychodzi na to, że z ASem nie wygraliśmy na farcie, tylko regularnie wbiliśmy go w glebę![]()
Chciałbym jeszcze zauważyć, że dopuszczenie jednej wielkiej armii zamiast 2 mniejszych okazało się być super pomysłem. Świetnie mi się grało, wystawiłem np. po raz pierwszy Grimgora & Immortulz. Widziałem też dzięki temu wiele klimatycznych jednostek, jak phoenix guard Liresa czy pielgrzymi Dębka. Za rok pewnie też wezmę jedną wielką armięTylko szkoda, że pewnie już nie zagram z Shino
![]()
![]()
Pozdr!
Gratulacje.
Jedna wielka armia jest super. Smoki na sterydach są klimatyczne i słabe, (poza pierwszą turą) ale oczywiście armie Liresa, Kolaty i Dębka z którymi mieliśmy zaszczyt się potykać, miały z konieczności więcej piechoty
Trudno mi powiedzieć któa najfajniejsza. Jako całośc - chyba Dębkowa. Ale niech mi ktoś powie, że to słaba armia, smokami poszczuję.
Mając 1000 punktów straty w pierwszej turze walczył z potworami jak równy z równym, tymi trzema tysiącami Spartan.
						Pierwszy scenariusz zakładał późniejsze wejście jednostek.Robson pisze:A co się stało z tym tysiącem?
Miałem jechać, ale że nie umiem się zebrać do malowania, to jednak nie pojechałem.
Trochę żal.
Wnioski z lektury:
- fajny turniej. Trza zagryźć zęby i usiąść do malowania serożerców.
- frekwencja niska, czyli jednak chyba za dużo iprez na kupie.
- AS jest niereformowalny. Śmiać się czy płakać?..
- może lepiej nie zostawać na noc... Jeszcze człowiek by zasnął i na drugi dzień nie mógł usiedzieć.
Pozdrawiam,
Krzysiek
- Jedy Knight
 - Forma Skrótowa

Giga lanca Grali z Morganą dostała Emperor Dragona z popychaczki (Book of Hoeth) w kły od przodu, przegrała o jeden i za stół.Robson pisze:A co się stało z tym tysiącem?
Pierwsza szarża pegazów na Draka - Terror za stół.
Zaczynasz grać.
P.S. Dostał jeszcze pięć popychaczek z IF, lecz jego wściekły opór dał mu 5 punktów, a Wam drugie miejsce.
						Drugie miejsce zapewnił nam darek, który wysadził thoreka, a w domu sprawdziłem, ze tak naprawde zaciął się tylko na 2 tury 
 (rzucił trzy dwójki)  

Ostatnio zmieniony 26 lip 2007, o 18:25 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.