OK 1350

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

OK 1350

Post autor: Pająk »

Bruiser
General; Luck Gnoblar (x1); Great Weapon; Ogre Club; Heavy Armour
Fistful of Laurels
Wyrdstone Necklace

Butcher
Bangstick
Dispel Scroll

3x3 Ogre Bulls
2ndWeapon

3 Ironguts
Look-Out Gnoblar;Standard;Musician
War Banner

2x3 Ironguts
Look-Out Gnoblar;Standard;Musician

Gorger

Casting Pool: 4

Dispel Pool: 3

Models in Army: 21

Total Army Cost: 1350

ta rozpiska znacząco odbiega od mojego standardu... ale znudziło mi się ciągłe granie tym samym schematem i zacząłem szukać czegoś nowego... co o tym myślicie? :wink:

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

podnoszę temat do góry, bo wcześniej przez zmiany na forum ogrowym link był nieprzydatny... teraz rozpiskę zamieściłem bezpośrednio tutaj... :wink:

Awatar użytkownika
khain
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: khain »

Oj moja wina, myslalem ze udalo mi sie przeniesc temat :U Ale tak jak mowilem, to moze byc to, ja niesmialo tez ide w strone trojek IronGutsow (vide moja rozpa na 1999)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

a ja wrecz odwrotnie....myślę oczami przeciwnika i irongutsów staram się powoli odstawiać. Jakoś do mnie nie przemawia siła 6 a po za tym są drożsi troche. Tyrant równie dobrze czuje sie w bullach lub biega samopas:S a mając więcej trójek bullich to nie boli nas strata oddziału za 300p. tylko za 115 więc jest różnica:D po drugie: nasz przeciwnik ma więcej celów do wyboru i żaden nie jest konkretny...takie jest moje myslenie:D rozpiska w sumie spoko ale całkiem inna niż moja na te punkty:D

Ogrowe pozdrowienia: ŁAAA....:P

Awatar użytkownika
khain
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: khain »

Sila 6, Ld 8, Magiczny Sztandar, Heavy Armour (niby nic ale 5+ od elfich lukow to jednak cos:P), Bullowe S4 jednak pomimo ze jest niezle, to jednak te 2 wiecej rania treemana na 4+ a nie na 6+, tak samo ze smokami czy innymi Świniakami, Bullsy dla mnie sa nieodzowne w MSU bo potrafia duzo zrobic, ale jednak niz nie jest lepsze do brudnej roboty niz 3-4 Irongutsikow z WB i jakims radosnym herosem + czarem na nich :U
Obrazek

ODPOWIEDZ