Bruiser
General; Luck Gnoblar (x1); Great Weapon; Ogre Club; Heavy Armour
Fistful of Laurels
Wyrdstone Necklace
Butcher
Bangstick
Dispel Scroll
3x3 Ogre Bulls
2ndWeapon
3 Ironguts
Look-Out Gnoblar;Standard;Musician
War Banner
2x3 Ironguts
Look-Out Gnoblar;Standard;Musician
Gorger
Casting Pool: 4
Dispel Pool: 3
Models in Army: 21
Total Army Cost: 1350
ta rozpiska znacząco odbiega od mojego standardu... ale znudziło mi się ciągłe granie tym samym schematem i zacząłem szukać czegoś nowego... co o tym myślicie?
OK 1350
- Kedziorson
- Masakrator
a ja wrecz odwrotnie....myślę oczami przeciwnika i irongutsów staram się powoli odstawiać. Jakoś do mnie nie przemawia siła 6 a po za tym są drożsi troche. Tyrant równie dobrze czuje sie w bullach lub biega samopas:S a mając więcej trójek bullich to nie boli nas strata oddziału za 300p. tylko za 115 więc jest różnica:D po drugie: nasz przeciwnik ma więcej celów do wyboru i żaden nie jest konkretny...takie jest moje myslenie:D rozpiska w sumie spoko ale całkiem inna niż moja na te punkty:D
Ogrowe pozdrowienia: ŁAAA....
Ogrowe pozdrowienia: ŁAAA....
Sila 6, Ld 8, Magiczny Sztandar, Heavy Armour (niby nic ale 5+ od elfich lukow to jednak cos:P), Bullowe S4 jednak pomimo ze jest niezle, to jednak te 2 wiecej rania treemana na 4+ a nie na 6+, tak samo ze smokami czy innymi Świniakami, Bullsy dla mnie sa nieodzowne w MSU bo potrafia duzo zrobic, ale jednak niz nie jest lepsze do brudnej roboty niz 3-4 Irongutsikow z WB i jakims radosnym herosem + czarem na nich :U