z drugiej strony jak oglądam ligę angielską, to wydaje mi się , że wszyscy Angole mają wspólnego przodka , z rudą karnacją i rudą szczeciną

PS. Hold on, BAAGRRAA is coming

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Rakso_The_Slayer pisze:Wow, świetny model Kariny, bardzo dobry odlew i bardzo realistyczne malowanie. Widać, że trzeba się było napocić przy robocie tak więc gratuluję efektu końcowego no i powiększenia kolekcji. Planujecie całą armię?
Raczej Konik... Prycha, parska i w ogóleDr. Lobo pisze:Ps. Zatem jak to teraz będzie Niedźwiedź, Łania i … Susełek
Właśnie chodzi o to, ze zdjęcie de facto nie było podciągane. Jedyne gmeranie przy nim dotyczyło tego, że zostało zrobione w technice HDR dzięki czemu figurka na zdjęciu jest ostra w każdym miejscu i widać wszystkie, nawet te delikatne cienie.smiejagreg pisze:Trochę chyba przesadziłeś z kontrastem i nasyceniem kolorów. Pokombinuj jeszcze coś z tym...
Nie wiem, co inni forumowicze myślą o tym, ale mi jakoś ten sposób robienia fotek nie podchodzi. Zdjęcie oglądane na moim monitorze wygląda niezbyt naturalnie - jakby ktoś ostro dał po kontraście i nasyceniu... Jedynie czerwień imho wyszła dobrze. Skóra , skały, złoto i broda/włosy i laga nie bardzo. Broda mocno zlewa się ze złotem, zieleń lagi zbyt oczojebna. Ciekawe, jak to wygląda na żywoZOO Art Studio pisze:Właśnie chodzi o to, ze zdjęcie de facto nie było podciągane. Jedyne gmeranie przy nim dotyczyło tego, że zostało zrobione w technice HDR dzięki czemu figurka na zdjęciu jest ostra w każdym miejscu i widać wszystkie, nawet te delikatne cienie.smiejagreg pisze:Trochę chyba przesadziłeś z kontrastem i nasyceniem kolorów. Pokombinuj jeszcze coś z tym...
Piszesz - maszsmiejagreg pisze:ZOO Art Studio pisze:Ciekawe, jak to wygląda na żywo