Rothand Gallery update. Kholek, Malek i undeady
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Rothand Gallery
A jeśli nie GW to firmy takie jak Mantic sporo by zyskały. Bo ich ulepki bledną przy Twoich .
osobiscie nie wierze że mantic potrzebuje "lepszego" rzeźbiarza, raczej chodzi o budżet i klientow, za tym w naturalny sposob pojdzie jakosc ich produktow.
absolutna zgoda co do pasa
absolutna zgoda co do pasa
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetny jest Jak będziesz odlewał, to zaklep jednego dla mnie
Ok Dzięki wszystkim za miłe komenty
Konwertowałem go tak by każdy mógł zrobić własną konwersję nie koniecznie mając "super skilla w green stufie"
Wystarczy że zakupicie nóżki i macie gotowego hierotytana - rozumiem że sztandar i necrosphinxa każdy gracz
TK będzie miał (nie wyobrażam sobie tej armii bez chociaż jednego warsphinxa
Jedyny problem to "waga" ...tzn zawsze można mu dać jedno ostrze necrosphinxa ale jeśli ktoś
bardzo chce mieć flufowego hier to niestety musi sobie ten jeden element skonwertować samemu
Uważam że Hierotytan to najlepszy monster jaki jest u TK... sam już bonus +d3 do rzucania czarów
jest dla lichów i armi bazującej na magi bezcenny... a do tego ma 2 bound spelle które często mogą się przydać
OK - do rzeczy
Odlew części od pasa w dół (wraz z ozdobną podstawką nad którą teraz pracuję) będzie kosztował 90 zł
Zapisy zbieram już teraz.
Mam już 3 osoby.. ale musiałbym sprzedać dużo więcej by się zwróciło za poświęcony czas i materiały
quidamcorvus - jesteś chętny?
rafixator - masz może dla mnie oferte pracy?
Vraith, Markuene - Tak jak pisałem wyżej - musiałem to zrobić tak by po złożeniu
części od necro bardzo łatwo dało się połaczyć 2 części bez zbędnych zabaw i konwersji.
Zrobiłem to najlepiej jak mogłem ale jeśli macie jakieś dokładniejsze sugestie to chętnie posłucham.
Szczerze to nie bardzo wiem co jest źle z tym pasem bo mam już własnego hierotytana złożonego
i wygląda świetnie - nie mam takiego wrażenia.
Całej reszcie kolegów dziękuję i życzę wszystkim udanych Świąt - pozd,
R
Konwertowałem go tak by każdy mógł zrobić własną konwersję nie koniecznie mając "super skilla w green stufie"
Wystarczy że zakupicie nóżki i macie gotowego hierotytana - rozumiem że sztandar i necrosphinxa każdy gracz
TK będzie miał (nie wyobrażam sobie tej armii bez chociaż jednego warsphinxa
Jedyny problem to "waga" ...tzn zawsze można mu dać jedno ostrze necrosphinxa ale jeśli ktoś
bardzo chce mieć flufowego hier to niestety musi sobie ten jeden element skonwertować samemu
Uważam że Hierotytan to najlepszy monster jaki jest u TK... sam już bonus +d3 do rzucania czarów
jest dla lichów i armi bazującej na magi bezcenny... a do tego ma 2 bound spelle które często mogą się przydać
OK - do rzeczy
Odlew części od pasa w dół (wraz z ozdobną podstawką nad którą teraz pracuję) będzie kosztował 90 zł
Mam już 3 osoby.. ale musiałbym sprzedać dużo więcej by się zwróciło za poświęcony czas i materiały
rafixator - masz może dla mnie oferte pracy?
Vraith, Markuene - Tak jak pisałem wyżej - musiałem to zrobić tak by po złożeniu
części od necro bardzo łatwo dało się połaczyć 2 części bez zbędnych zabaw i konwersji.
Zrobiłem to najlepiej jak mogłem ale jeśli macie jakieś dokładniejsze sugestie to chętnie posłucham.
Szczerze to nie bardzo wiem co jest źle z tym pasem bo mam już własnego hierotytana złożonego
i wygląda świetnie - nie mam takiego wrażenia.
Całej reszcie kolegów dziękuję i życzę wszystkim udanych Świąt - pozd,
R
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Tak.Rothand pisze: Odlew części od pasa w dół (wraz z ozdobną podstawką nad którą teraz pracuję) będzie kosztował 90 zł
[...]
OK
Dzoooma
quidamcorvus
Jakby co to pisać - będę dopisywać do listy.
A jak tylko coś się ruszy z projektem to dam znać
....
Update armii Crimson King'a - Level 2 (no może L2+)
Do projektu wrócę prawdopodobnie w kwietniu po przeprowadzce.
Na razie muszę malować 12 trolli Karlita więc wszelkie zlecenia odpadają przez najbliższe 3 miechy - sorry T_T
pozdrawiam,
R.
Dzoooma
quidamcorvus
Jakby co to pisać - będę dopisywać do listy.
A jak tylko coś się ruszy z projektem to dam znać
....
Update armii Crimson King'a - Level 2 (no może L2+)
Do projektu wrócę prawdopodobnie w kwietniu po przeprowadzce.
Na razie muszę malować 12 trolli Karlita więc wszelkie zlecenia odpadają przez najbliższe 3 miechy - sorry T_T
pozdrawiam,
R.
- RedScorpion
- Falubaz
Te TK to moje i baaaaaaaaaaaaaaardzo mi się podobają, nie mogę się doczekać jak dostanę je w swoje łapki
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Świetne te stworki - wszystkie . Jedna rzecz tylko - zamiast trawki zostawiłbym sam piach - jest świetny... Ewentualnie w co którejś podstawce zakopałbym jakiś szkielet, czy chociaż czachę. Trawka imho niezbyt pasuje, nawet taka sucha...
RedScorpion @
Super - fajnie że się podoba
to video i fotki zrobiłem już teraz.
smiejagreg @
Vraith @
Co do trawki to na żywo wygląda świetnie. Ta pustynia jest taka bardziej ponura, brązowawa, taki death land jakby wyschnięta...
Trawka bardzo pasuje. Moja armia jest malowana podobnie ale piasek będzie typowo pustynny i "roślinność" będzie tylko
w nielicznych miejscach przy kamieniach. Co koncepcja to inne opinie - to normalne
Link do filmu:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... edNNGM01Mo
Super - fajnie że się podoba
Wcale nie - prawie nie widać - spoko spoko - mam plan je zalepić ale że muszę wysłać paczkęLenart pisze:Ale kują w oczy te dziurki po wlewach na podstawce środkowego serpenta!!!
to video i fotki zrobiłem już teraz.
smiejagreg @
Vraith @
Co do trawki to na żywo wygląda świetnie. Ta pustynia jest taka bardziej ponura, brązowawa, taki death land jakby wyschnięta...
Trawka bardzo pasuje. Moja armia jest malowana podobnie ale piasek będzie typowo pustynny i "roślinność" będzie tylko
w nielicznych miejscach przy kamieniach. Co koncepcja to inne opinie - to normalne
Link do filmu:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... edNNGM01Mo
Ostatnio zmieniony 6 sty 2012, o 14:50 przez Rothand, łącznie zmieniany 5 razy.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetna kolorystyka
Udało się
Za niecały tydzień będzie już ok 10 odlewów, więc oficjalnie mogę zbierać zapisy.
Jedyne co muszę zrobić to znaleźć trochę czasu i zacząć odlewać
(Pierwsze 3 które mam już teraz wędrują do osób które najwcześniej sobie zaklepały)
Wrzucam jak wygląda sam odlew + podglądówkę którą większość z Was widziała
już na poprzednich stronach.
Jeśli ktoś jest chętny to zapraszam na maila
rothand.studio@gmail.com
Dzoooma
quidamcorvus
o Was pamiętam Odezwę się do Was w pierwszej kolejności jak będą odlewy.
Ps: cena to 75 zł (+ koszty przesyłki) a nie 90 jak mówiłem wcześniej
Za niecały tydzień będzie już ok 10 odlewów, więc oficjalnie mogę zbierać zapisy.
Jedyne co muszę zrobić to znaleźć trochę czasu i zacząć odlewać
(Pierwsze 3 które mam już teraz wędrują do osób które najwcześniej sobie zaklepały)
Wrzucam jak wygląda sam odlew + podglądówkę którą większość z Was widziała
już na poprzednich stronach.
Jeśli ktoś jest chętny to zapraszam na maila
rothand.studio@gmail.com
Dzoooma
quidamcorvus
Ps: cena to 75 zł (+ koszty przesyłki) a nie 90 jak mówiłem wcześniej
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Czekam cierpliwieRothand pisze:Jeśli ktoś jest chętny to zapraszam na maila
rothand.studio@gmail.com
Dzoooma
quidamcorvus
Czekam tym chętniejRothand pisze:Ps: cena to 75 zł (+ koszty przesyłki) a nie 90 jak mówiłem wcześniej
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde, Rothand, super jest ten figs, ale nie dla mnie. Pokombinowałbyś trochę coś dla WoCHu - moja propozycja to Kholek.
Please, please .
Ludzie, poprzyjcie mnie jakoś
Please, please .
Ludzie, poprzyjcie mnie jakoś