Byś tylko kamieniami rzucała NiegrzecznaYudokuno pisze:... Rzut kamieniem.... :>
My Druchii z Naggaroth! Przedstawmy się nawzajem.
Moderator: Yudokuno
Re: My Druchii z Naggaroth! Przedstawmy się nawzajem.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
hej,
Bartek, 27 lat, Opole. Gram niecały rok, a DE są moją pierwszą armią.
Bartek, 27 lat, Opole. Gram niecały rok, a DE są moją pierwszą armią.
wiesz, że w Opolu mam klub wfb? gramy w miarę regularnie co niedzielę. jak jesteś zainteresowany to zgoogluj War Academy albo ślij pm-kę.czcibor~ pisze:Witam, nazywam się Adam i mieszkam w Opolu.
Przywitałeś się jak w gronie AA wiec tak samo Ci odpowiem
"CZEŚĆ BARTEEEK!"
"CZEŚĆ BARTEEEK!"
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Nazywam sie Pawel, mam 26 lat i tez jestem alkoho... znaczy sie psychologiem, dzien dobry ;pGarG pisze:Przywitałeś się jak w gronie AA wiec tak samo Ci odpowiem
"CZEŚĆ BARTEEEK!"
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
Zabawne, a propos uzależnień, dziś przyszła mi do głowy taka myśl, że figurki jednak uzależniają; pomijam kminienie nad nimi czasem przed snem co by usnąć, pomijam korzystanie z kostek 6 ściennych co by ustalić kto ze studentów dostanie referat (na 4+ Wiesia, 1,2,3 Władzia),
ale jednak uzależniają
to dobre uzależnienie
ale jednak uzależniają
to dobre uzależnienie
psycholog posuwający chłopkiibniblis23 pisze:Nazywam sie Pawel, mam 26 lat i tez jestem alkoho... znaczy sie psychologiem, dzien dobry ;pGarG pisze:Przywitałeś się jak w gronie AA wiec tak samo Ci odpowiem
"CZEŚĆ BARTEEEK!"
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- ibniblis23
- Kontakt:
tzn? ;p (zreszta w kazdej wsi sie jakas ladna znajdzie;p)Yudokuno pisze:psycholog posuwający chłopkiibniblis23 pisze:Nazywam sie Pawel, mam 26 lat i tez jestem alkoho... znaczy sie psychologiem, dzien dobry ;pGarG pisze:Przywitałeś się jak w gronie AA wiec tak samo Ci odpowiem
"CZEŚĆ BARTEEEK!"
- ibniblis23
- Kontakt:
co ma posuwanie chlopek do homoseksualizmu?
O rany, Crane, ty chyba mowisz powaznie NIe ma czegos takiego jak dobre uzaleznienie.Crane pisze:Zabawne, a propos uzależnień, dziś przyszła mi do głowy taka myśl, że figurki jednak uzależniają; pomijam kminienie nad nimi czasem przed snem co by usnąć, pomijam korzystanie z kostek 6 ściennych co by ustalić kto ze studentów dostanie referat (na 4+ Wiesia, 1,2,3 Władzia),
ale jednak uzależniają
to dobre uzależnienie
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Dla mojej kieszeni być może dobre nie jest, ale nie zgodzę się, że nie ma czegoś takiego- zauważ że w literaturze, piosence pojawia się motyw miłości jako narkotyku, zaprzeczysz, że miłość to coś dobrego?O rany, Crane, ty chyba mowisz powaznie NIe ma czegos takiego jak dobre uzaleznienie.
Aha, oprocz tego, ze milosc to "cos dobrego" (piekny truizm ), to jej stany uzaleznieniowe potrafia czlowieka wykonczyc gorzej niz heroina. Obsesyjna i nieodwzajemniona milosc do niedostepnej osoby? Toksyczne zwiazki, z ktorych ludzie nie potrafia wyjsc, czy nawet uzaleznienie od seksu. Znamy sporo rodzajow chorej i destrukcyjnej milosci wynikajacej z uzaleznienia.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Odwzajemniona tez moze byc chora. Uzaleznienie z definicji jest zle i bede sie upieral, ze jego dobre strony nie istnieja
- ibniblis23
- Kontakt:
Dlaczego nie? Taka kawa npRince pisze:
O rany, Crane, ty chyba mowisz powaznie NIe ma czegos takiego jak dobre uzaleznienie.
ale Wy pierdoły jesteście! Ja na przykład zawsze ostrzegam przeciwnika, że zaraz go smokiem od tyłu przelecę
@Rince: jak Twoja kobieta odnosi się do takich wywodów? (
@ Duderson: szkoda, że nie ma tu opcji pokazywania języka, tudzież środkowego palca
@Rince: jak Twoja kobieta odnosi się do takich wywodów? (
)Odwzajemniona tez moze byc chora. Uzaleznienie z definicji jest zle i bede sie upieral, ze jego dobre strony nie istnieja
@ Duderson: szkoda, że nie ma tu opcji pokazywania języka, tudzież środkowego palca
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.