Byś tylko kamieniami rzucałaYudokuno pisze:... Rzut kamieniem.... :>
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
Moderator: Yudokuno
Byś tylko kamieniami rzucałaYudokuno pisze:... Rzut kamieniem.... :>
wiesz, że w Opolu mam klub wfb? gramy w miarę regularnie co niedzielę. jak jesteś zainteresowany to zgoogluj War Academy albo ślij pm-kę.czcibor~ pisze:Witam, nazywam się Adam i mieszkam w Opolu.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Nazywam sie Pawel, mam 26 lat i tez jestem alkoho... znaczy sie psychologiem, dzien dobry ;pGarG pisze:Przywitałeś się jak w gronie AA wiec tak samo Ci odpowiem
"CZEŚĆ BARTEEEK!"
psycholog posuwający chłopkiibniblis23 pisze:Nazywam sie Pawel, mam 26 lat i tez jestem alkoho... znaczy sie psychologiem, dzien dobry ;pGarG pisze:Przywitałeś się jak w gronie AA wiec tak samo Ci odpowiem
"CZEŚĆ BARTEEEK!"
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
tzn? ;p (zreszta w kazdej wsi sie jakas ladna znajdzie;p)Yudokuno pisze:psycholog posuwający chłopkiibniblis23 pisze:Nazywam sie Pawel, mam 26 lat i tez jestem alkoho... znaczy sie psychologiem, dzien dobry ;pGarG pisze:Przywitałeś się jak w gronie AA wiec tak samo Ci odpowiem
"CZEŚĆ BARTEEEK!"
O rany, Crane, ty chyba mowisz powaznieCrane pisze:Zabawne, a propos uzależnień, dziś przyszła mi do głowy taka myśl, że figurki jednak uzależniają; pomijam kminienie nad nimi czasem przed snem co by usnąć, pomijam korzystanie z kostek 6 ściennych co by ustalić kto ze studentów dostanie referat (na 4+ Wiesia, 1,2,3 Władzia),
ale jednak uzależniają![]()
to dobre uzależnienie
Dla mojej kieszeni być może dobre nie jest, ale nie zgodzę się, że nie ma czegoś takiego- zauważ że w literaturze, piosence pojawia się motyw miłości jako narkotyku, zaprzeczysz, że miłość to coś dobrego?O rany, Crane, ty chyba mowisz powaznieNIe ma czegos takiego jak dobre uzaleznienie.
Dlaczego nie? Taka kawa npRince pisze:
O rany, Crane, ty chyba mowisz powaznieNIe ma czegos takiego jak dobre uzaleznienie.
)Odwzajemniona tez moze byc chora. Uzaleznienie z definicji jest zle i bede sie upieral, ze jego dobre strony nie istnieja
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.