Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Oj no nie rozmawiajcie tu o polityce bo za chwile będzie rzeź...

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Kerim, nie rób double postów tylko edytuj poprzedni.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Kerim pisze: coś tam gdzieśtam być może.
Ponoć to kobiety odpowiadają nieprecyzyjnie :P Dobra, nie męczę :D

Popieram, nie róbcie z Niezwykłych śmieciarni politycznej - tutaj ja rozmawiam nawet z Fanatykiem ;)

Ach, wstał piękny nowy dzień.
Fak.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Tomash pisze:
Kerim pisze:
b_sk pisze:To z tego, że masz złe poglądy. :)
czegewara się odezwał.
Nie nauczyli cię w dzieciństwie że lewak znaczy kradziej?
Wara mi od lewaków :twisted:
bo Cię okradną :twisted:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Skavenblight pisze:Ach, wstał piękny nowy dzień.
Fak.
Mnie się akurat podoba. Co prawda resztki błogosławieństwa papy Nurgle'a (zatrucie :/ ) trzymają mnie jeszcze od soboty,i spać się chce, i dużo roboty, ale za to przyjajmniej chłodno. W tamtym roku uciekłem przed upałami na Północ (bardzo na Północ. Zapraszam do galerii zdjęć z małej wyprawy na Spitsbergen - link w podpisie), w tym roku się nie da ze wgzlędu na planowany ślub. Nadrobię w przyszłym.
Problem prezentów ślubnych poznaję właśnie "z drugiej strony". W sensie muszę określić, co byśmy chcieli dostać...

Pozdrawiam i życzę miłego dla każdego dnia
Krzysiek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

KrzysiekW pisze:w tym roku się nie da ze wgzlędu na planowany ślub.
Czy będę bardzo wścibska, jeśli spytam kiedy? Babska ciekawość.
KrzysiekW pisze:Problem prezentów ślubnych poznaję właśnie "z drugiej strony". W sensie muszę określić, co byśmy chcieli dostać...
No jak to co? Figurki :twisted:

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

No patrzcie ja tez ide na slub (nie swoj)... I na przyklad panstwo mlodzi zamiast kwiatow zazyczyli sobie kupony to toto lotka... :roll: :wink: A z prezentem tez mam problem... :?

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Celedor11 pisze:No patrzcie ja tez ide na slub (nie swoj)... I na przyklad panstwo mlodzi zamiast kwiatow zazyczyli sobie kupony to toto lotka... :roll: :wink: A z prezentem tez mam problem... :?
Że heheheeee?
Moja kuzynka chciała zamiast kwiatów książki - to jest dobry pomysł w sumie... chociaż pomyślcie - zażyczyć sobie figurki zamiast kwiatów...
Rozmarzyłam się :P

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Skavenblight pisze: tutaj ja rozmawiam nawet z Fanatykiem ;)

Ach, wstał piękny nowy dzień.
Fak.
A co to ja jestem, jakiś zły i niedobry że tylko tutaj się ze mną rozmawia? \

Nowy dzień - sprzątanie wielkie w domu. Fak.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Nie, jesteś tylko lewakiem ;)
No już, już, dobrze, przecież wiesz, że ja tu wszystkich lubię :)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Jestem dumnym socjaldemokratą z drobną historią z marksizmem i zamiarami na socjalliberalizm. Lewak brzmi dziwnie. To wyżej, ładniej. :wink:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Dobrze, Dumny Socjaldemokrato, bądź kim chcesz :) Wiadomo, że konserwatorka powierzchni płaskich brzmi lepiej od sprzątaczki, a student lepiej niż pijak ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Fanatyk, Ty jesteś regularnym komuchem. :P

BTW, czy bycie lewicowcem pod względem społecznym (aborcja, antykoncepcja, prawa mniejszości, rozdział kościoła od państwa) i liberałem pod względem ekonomicznym (wolny rynek itd.) robi ze mnie lewaka, socjaldemokratę czy jakiegoś mutanta? ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze: BTW, czy bycie lewicowcem pod względem społecznym (aborcja, antykoncepcja, prawa mniejszości, rozdział kościoła od państwa) i liberałem pod względem ekonomicznym (wolny rynek itd.) robi ze mnie lewaka, socjaldemokratę czy jakiegoś mutanta? ;)
Pewnie na tej samej zasadzie, co wiara w wartości rodzinne, chęć oddzielenia Kościoła od państwa, propagowanie antykoncepcji zamiast aborcji itd. oraz liberalizm ekonomiczny robią ze mnie faszystkę i avepisiora :twisted:

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Tomash pisze:Fanatyk, Ty jesteś regularnym komuchem. :P

BTW, czy bycie lewicowcem pod względem społecznym (aborcja, antykoncepcja, prawa mniejszości, rozdział kościoła od państwa) i liberałem pod względem ekonomicznym (wolny rynek itd.) robi ze mnie lewaka, socjaldemokratę czy jakiegoś mutanta? ;)
Różowego Żyda z UW. :P
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Tomku - socjaldemokrata na 100%.

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

Post autor: Wych »

No lewaka bankowo nie, bo z tego co sie orientuje termin ten okresla glownie europejska mloda lewice z lat 70 - cos w stylu niemieckiego RAF, czy wloskiego Brigate Rose. I w sensie politologicznym jest to troche zbizone do anarchizmu.
Socjaldemokrata tez mi nie bardzo pasuje, bo w mysli socjaldemokratycznej bardzo istotny jest ten aspekt ekonomiczny (duzo socjala itp).
Zostaje mutant :wink:
A tak powaznie to ja bym to podciagnal pod lewe skrzydlo mysli liberalnej, chociaz mna sie nie sugeruj bo sam jestem thatcherysta :)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Wych - mylisz się. Socjaldemokraci uznają wolny rynek jako najlepszy sposób wzbogacania się, przez co jest on najlepszy dla obywateli.

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

Post autor: Wych »

Okej to zwracam honor. Jesli chodzi o mysl socjaldemokratyczna to faktycznie nie jestem ekspertem i nie znam wszystkich trendow. :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Katylina pisze:Wych - mylisz się. Socjaldemokraci uznają wolny rynek jako najlepszy sposób wzbogacania się, przez co jest on najlepszy dla obywateli.
Tak, ale polewają ten wolny rynek gęstym sosem swoich pomysłów socjalnych - patrz Niemcy i Francja (nie mówię o Szwecji, która jest krajem praktycznie socjalistycznym ;) ). Właściwie to podoba mi się model francuski, chociaż niektóre przywileje i rozwiązania bym poobcinał.

No dobra - socjaldemokrata. Ale europejski socjaldemokrata. Nigdy fan psów z SLD.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Zablokowany