Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
super zegar, każdemu chodzi inaczej
Nie wiem czy to było już proponowane.
Jako początkujący (na nowo ) gracz WFB, przeglądam różne wątki dot. zasad armii którą się interesuję. Problemem jest to, że weszła teraz 8ed i często tematy są pomieszane, moja propozycja jest taka, że można by było zduplikować ważne tematy jak "Pytania noobów", "Zasady" etc. z dopiskiem 8ed, poprzednie tematy można by było zamknąć i przerzucić do jakiegoś archiwum.
Wydaje mi się, że takie rozwiązanie było by niezłym udogodnieniem dla osób które rozpoczynają swoją przygodę, było by też... schludniej
Jako początkujący (na nowo ) gracz WFB, przeglądam różne wątki dot. zasad armii którą się interesuję. Problemem jest to, że weszła teraz 8ed i często tematy są pomieszane, moja propozycja jest taka, że można by było zduplikować ważne tematy jak "Pytania noobów", "Zasady" etc. z dopiskiem 8ed, poprzednie tematy można by było zamknąć i przerzucić do jakiegoś archiwum.
Wydaje mi się, że takie rozwiązanie było by niezłym udogodnieniem dla osób które rozpoczynają swoją przygodę, było by też... schludniej
Było jakieś tajne głosowanie, czy to pomysł jednego z adminów? Moim zdaniem zbyt surowy przepis, zwłaszcza, jeżeli ktoś wystawia aukcję na allegro i chce o sobie przypomnieć przed jej zakończeniem. Trzy - cztery dni moim zdaniem by wystarczyło. Temat Karlita moim zdaniem zamknięty bez powodu.Regulamin pisze:14. Obowiązuje zakaz "upowania" tematów, jeżeli od poprzedniego posta nie minęło 7 dni
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Zobacz co się dzieje na GV. U nas to jest normalnie utopia szczęścia...Duderson pisze:Było jakieś tajne głosowanie, czy to pomysł jednego z adminów? Moim zdaniem zbyt surowy przepis, zwłaszcza, jeżeli ktoś wystawia aukcję na allegro i chce o sobie przypomnieć przed jej zakończeniem. Trzy - cztery dni moim zdaniem by wystarczyło. Temat Karlita moim zdaniem zamknięty bez powodu.Regulamin pisze:14. Obowiązuje zakaz "upowania" tematów, jeżeli od poprzedniego posta nie minęło 7 dni
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Duderson pisze:Było jakieś tajne głosowanie, czy to pomysł jednego z adminów? Moim zdaniem zbyt surowy przepis, zwłaszcza, jeżeli ktoś wystawia aukcję na allegro i chce o sobie przypomnieć przed jej zakończeniem. Trzy - cztery dni moim zdaniem by wystarczyło. Temat Karlita moim zdaniem zamknięty bez powodu.Regulamin pisze:14. Obowiązuje zakaz "upowania" tematów, jeżeli od poprzedniego posta nie minęło 7 dni
Jakby ludzie rozumieli te 3/4 dni byłoby spoko ale nieee znajdują się delikwenci którzy 3/4 razy dziennie potrafią podbić temat . Ja jestem pobłażliwy w tym temacie i po prostu sztuczne podbicia usuwam ot taki dobry dzień mam
Bo tak działa to forum .
Żeby nie było bezsensownego spamu.:
Podejrzewam, że adminowi nie chciało się dodatkowo dorabiać funkcji oddzielającej tematy z for lokalnych, do których jesteś zapisany od całej reszty, i kiedy jesteś zalogowany, a kiedy nie, z reszta teraz jest i tak dość dobrze.
Żeby nie było bezsensownego spamu.:
Podejrzewam, że adminowi nie chciało się dodatkowo dorabiać funkcji oddzielającej tematy z for lokalnych, do których jesteś zapisany od całej reszty, i kiedy jesteś zalogowany, a kiedy nie, z reszta teraz jest i tak dość dobrze.
hej, co się dzieje z wydajnością forum?
Co jakiś czas łapie ekran z takim błędem:
a nawet nie ma jakoś dużo ludzi na forum w tym czasie.
Jakieś boty znów za bardzo buszują po forum czy zaczyna się zabawa z ACTA ?
Co jakiś czas łapie ekran z takim błędem:
Kod: Zaznacz cały
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
Too many connections [1040]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Jakieś boty znów za bardzo buszują po forum czy zaczyna się zabawa z ACTA ?
Hmm, dzięki za informację (Yudokuno za linka tutaj), sprawdzę co się dzieje. Może serwer MySQL po prostu wymaga restartu bo mu się jakieś zdechłe połączenia narobiły?
(OHAI!)
(OHAI!)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Zrestartowane. Jeśli nie pomogło, dajcie znać -- będzie grane głębsze śledztwo.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Dzisiaj już jest ok. Komunikat nie pojawia się i forum zdaje się stabilniejsze.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
OK, czyli to się zaczyna wieczorem, kiedy obciążenie zaczyna być srogie (zaraz sprawdzę w analityksach jaki jest skok liczby odwiedzin po 18:00 czasu polskiego).LuciusII pisze:Znowu "...Too many connections [1040]...". Dziś mi już 3x pojawił się takowy komunikat.
Pogrzebię zaraz w ustawieniach, ten serwer powinien uciągnąć trzy takie fora