Czyli możesz wybrać np: pok i shadow, albo pok i hydra i kociołek, albo death i shadow. Itd. Lipa ogólnie. Może coś się jeszcze zmieni, a Shino wrzucił to tak abyśmy mieli rozkminy, a naprawdę ograniczenia będą inne
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A jak sprawa z Jędrusiem?
Odwrotnie SeviSevi pisze:Tak, hydra i kociołek to jeden wybór (gdyby były osobnymi to armia stała by się bardzo słaba) a shadow osobny wybór podobnie jak death.
Czyli możesz wybrać np: pok i shadow, albo pok i hydra i kociołek, albo death i shadow. Itd.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=33651PiotrB pisze:Kiedy turniej w V???
michal pisze:Odwrotnie SeviSevi pisze:Tak, hydra i kociołek to jeden wybór (gdyby były osobnymi to armia stała by się bardzo słaba) a shadow osobny wybór podobnie jak death.
Czyli możesz wybrać np: pok i shadow, albo pok i hydra i kociołek, albo death i shadow. Itd.Hyrda i kociołek to dwa wybory, a szadoł i def to jeden.
PiotrB pisze:y a z skąd ten wniosek? Przecież jest & czyli "and"...
"and" jest zamiast ostatniego przecinkaShino pisze:z tego o co mi chodzilo to 2x shadow lub death i shadow to jeden wybor. 2 cauldrony (choc to imo slaby pomysl ale nie o to chodzi) to tez 1Jankiel pisze: Jak rozumiec ten zapis? Jak mam maga z death i drugiego z shadow to jest jeden wybór czy dwa? A jak mam 2x małego z shadow? Ew. dwa cauldrony?
Aj wai niestety ma racjeFluffy pisze:Inne armie radzą sobie bez warda na 2+ i hydry niedoszacowanej o mase punktów (wg 6 ed kalkulatora wychodziło ok 440 pkt a niektóre armie do dzisiaj na 6 ed bookach grają) i jakoś dają radę, więc zamiast rwac włosy z głowy rozkminić i pograc trochę
Bardzo chętnie. Zamieniamy sie armiami na najblizszym turze? Dostaniesz moje zielone - złoż sobie rozpiskę, pożyczysz mi HEpograj trochę dowolnymi elfami trochę a zobaczysz ,że to nie jest takie proste - ja po prostu nie rozumiem powodu zmian zakazujących mi używania połowy siły armii...
Ech...book of hoeth zbanowany.
vortex zbanowany
max 2 orly w rozpie.
max 2 bolce w rozpie
mozna wziac 100 pkt wiecej