Clan Skryre by Necro - up 11.05.15 - pomalowane Rat Ogry
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Skaveni Necra - up 30.01.12 - Vermin, Abomka i Cannony
Świetna robota! Fajowe machinki i Verminlord 

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Konwersje prześwietne! Genialne maszyny, a i sama abomka nosi iście skaveńskie pozory szaleństwa! Bardzo mi się podobają, oby tak dalej.
No i czekamy na malowanie.

W sumie to nie wiem czy będzie tego wiele więcej... Może jeszcze jakieś Skryrowe coś co będzie robiło za Plagueclaw Catapult i reszta weapon teamów, jeszcze jeden elektryk i pewnie jeszcze po 10 Clanratów i Slavów, żeby dało ich rady wystawiać 2x30. Ale to będzie zależało od tego co i jak tanio uda mi się dorwać w swoje łapy.
Teraz, jak już pisałem wcześniej faktycznie czas na malowanie... Co prawda nie wiem co pierwsze poleci pod pędzel, to pewnie wyjdzie w praniu.

Teraz, jak już pisałem wcześniej faktycznie czas na malowanie... Co prawda nie wiem co pierwsze poleci pod pędzel, to pewnie wyjdzie w praniu.

No i w końcu mam to co chciałem (z grubsza
) i jak zapowiedziałem - jadę z malowaniem.
Na pierwszy ogień poszedł Vermin Lord:

W końcu zabrałem się też za zrobienie Rat Swarmów, z którym nosiłem się od dłuższego czasu... A jako, że po malowaniu Vermina farby stały na biurku i miałem jeszcze chwilkę czasu to machnąłem ich od razu, żeby mieć to z głowy:

Na pierwszy ogień poszedł Vermin Lord:

W końcu zabrałem się też za zrobienie Rat Swarmów, z którym nosiłem się od dłuższego czasu... A jako, że po malowaniu Vermina farby stały na biurku i miałem jeszcze chwilkę czasu to machnąłem ich od razu, żeby mieć to z głowy:

Spoko, minie sesja i ferie, potem przyjdzie nowy semestr i znów nie zrobię nic przez kilka miesięcy.
Dzięki, muszę przyznać, że szybko mi z nim poszło a jestem całkiem zadowolony.

Dzięki, muszę przyznać, że szybko mi z nim poszło a jestem całkiem zadowolony.

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Vermin całkiem ładny, ale chyba trochę mało demoniczny i szalony. Wygląda tak... zwyczajnie?
Miał pasować do Skryre'a. Zamiast demoniczny jest trochę mechaniczny. 

- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Vermin lord bardzo się mi podoba:D Muszę sobie też rat ogra skołowac i coś z nim porobić:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Fachowy Vermin lord. Zdecydowanie ciekawszy niż ten oferowany przez GW. Z czego zrobiłeś glewię?
Skaven: W/D/L 2/0/1
Dzięki.
Łeb kierowcy Doomwheela, uchwyt dzwonu dla Grey Seera i ostrza włóczni Clanratów. 

Dzięki za opis, ale chodziło mi o glewię: http://pl.wikipedia.org/wiki/Glewia
Skaven: W/D/L 2/0/1
Wybacz, za szybko to przeczytałem.
No to tak... Baza to jedna z lanc Chaos Knightów i pałka Ogra, do tego trochę dzwoneczków ze sztandarów i muzyków Clanratów, jakiś powiewający badziew sam już nie pamiętam skąd i kawałki łańcucha z dzwonu. No i trochę modelarskiego łańcucha. 

No to kolejny model wymalowany...
Tym razem padło na Abomkę:

Tym razem padło na Abomkę:

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: