ale na turnieju ciezej jest z taka rozpiska gra

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Trauma po bitwach?Kosa pisze:breta to bardzo niewygodny przeciwnik :/
Teraz akurat jest około 4-5 miejsc na stole, więc można się przykampić. Iść wszystkim spokojnie w kresce i jakoś się dojdzie.Gdzie się schowasz przed klopami czy mortarami?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Nie bierz smoka, ktoś musi być w awangardzieAndrzej pisze:Tak sobie czytałem wczoraj te Wasze posty o smoku aż zachciało mi się nim zagrać
Ale już wytrzeźwiałem i mi przeszło
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą