![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Jak dla mnie to nie pasuje ta zielona trawka na podstawkach, lepiej bys tam posadzi lta taka "zgnila" z AP
Ps; przypomnij mi na pw co ja Ci miałem zamówić od pana M?
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
zabawa i hobby kiedy maluję figsy do mojej Cryxowej armii, praca kiedy maluję dla moich klientówAron pisze:Człowiek patrząc na pracę c'tana zastanawia się czy to jest jeszcze zabawa/hobby/praca czy prawdziwa sztuka.
fajki mojeKefas pisze:Mnie powaliła... bo wydawać by się mogło, że chaos na pierwszym planie i chaos w tle ale jednak ten ład w centrum mnie właśnie powalił
Rewelacyjna robota... a te malborasy to Ty jarasz czy Twój żeński "cień"?
Za niedługo zrobię jakiś mały tutek how-to. W skrócie to wygląda tak:smiejagreg pisze:Fotka może i nie powala, ale to, co widać, jest znakomite. Wrzuciłbyś gdzieś jakiś tutek, albo co, nt. jak robisz te przyrdzewiałe elementy, bo są zajebiste po prostu...
Ja osobiście wątpliwości nie mam.Aron pisze:Człowiek patrząc na pracę c'tana zastanawia się czy to jest jeszcze zabawa/hobby/praca czy prawdziwa sztuka....
Zależy od stopnia skomplikowania modelu i od tego w jaki sposób go maluję. Zazwyczaj 10h+Dastor pisze:Ile ci średnio zajmuje pomalowanie takiego herosa?