Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Podpinam się do pytania, bo to coś więcej niż nitki z kleju
No i pracki miodne. oczywiście
Tylko ta kratka pod skavenem mi nie pasuje, gdzie tam w imperium taka kratkę maszynowo wybijaną kładli w kanałach
No i pracki miodne. oczywiście
Tylko ta kratka pod skavenem mi nie pasuje, gdzie tam w imperium taka kratkę maszynowo wybijaną kładli w kanałach
Rasti pisze:Podpinam się do pytania, bo to coś więcej niż nitki z kleju
Niestety nie jestem upoważniony do uzielenia tych informacji. Wystarczy iść na strych...JochnyWalker pisze:Jak zrobiłeś tę pajęczynę? coś z watą?
-
- Powergamer Rozpiskowy
Tak, ciekawiło mnie czy są ludzie którym czasami chce się czegoś poszukać Dokładnie To.Krell pisze:Może to?
http://forgedmonkey.com/products-page/h ... rweb-pack/
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Piękne są Jedno pytanie - nie wiem jak pada światło na pierwszego figsa. Wydaje się, że od spodu, że gdzieś w ziemi jest szczelina z ogniem. Jednak na kolanach gostka wygląda , jakby światło padało z góry . Myślę, że przydałoby się parę refleksów światła również na broni, ale pewnie będą jeszcze...
Finiszzzzzzzzzzzz eldarów, nareszcie bo już powoli przestawało mi się chcieć na nie patrzeć
Fachowy zielony, fachowe pancerze, mega fachowy hełm pierwszego typka. Pełen profesjonalizm jak zawsze. Twoim hasłem powinno być: "C'tan- codziennie udowadniam, że nie umiecie malować"
Zdradzisz przepis na zielony bagnet Maugana Ra?:P
Skaven: W/D/L 2/0/1
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1Andrut pisze:Fachowy zielony, fachowe pancerze, mega fachowy hełm pierwszego typka. Pełen profesjonalizm jak zawsze. Twoim hasłem powinno być: "C'tan- codziennie udowadniam, że nie umiecie malować"
Pierwszy gość jest mega. Ale drugi tak średnio do mnie przemawia... oczywiście technicznie majstersztyk (jak zawsze ) ale te kolory mniej mi pasują. W ogóle dostałeś dość paskudne figurki do malowania, a mimo tego wyglądają zaje
ps. Kiedy mi tą armatkę dasz?
ps. Kiedy mi tą armatkę dasz?
Codziennie mogę udowodnić, że można się nauczyć malować tylko trzeba bardzo dużo samozaparcia i chęci.Andrut pisze:Fachowy zielony, fachowe pancerze, mega fachowy hełm pierwszego typka. Pełen profesjonalizm jak zawsze. Twoim hasłem powinno być: "C'tan- codziennie udowadniam, że nie umiecie malować"
Bagnet to takie coś:
Baza:
Dark Angels Green
Rozjaśnienia:
Wurm Green (P3)
Livery Green (VGC)
White
Cienie:
Dark Angels Green + Black
Całość maźnięta na koniec Gloss Varnish (VMC)
Za niedługo pokażę Wam skończone niebieskie chłopki, a będzie więcej niebieskiego....
- General Baga
- Kradziej
Ctan no wiesz takie rzeczy w tle zostawiać
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Nie no z tym żelem to dałeś po bandzie Rozumiem że to do użytku dwuosobowego i nie służy jako "urozmaicenie" przerw w malowaniu jak tak sobie sam siedzisz w studiu
Praca oczywiście na wypasie
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
To do GS'u dobrze nawilża dłonie he he he
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Zawsze z tym jest jeden problem - czas. Najpierw trzeba to nakręcić, później zmontować itd. To zajmuje sporo czasu a mi po pracy już się nie chce.Vraith pisze:Cudo. Ctan swoją drogą fajnie jakbyś kręcił jakieś tutariale i na yt wrzucał albo tu na forum. Dzięki twojemu doświadczeniu takie poradniki byłby nieocenione i nowi "malarze" by coś zyskali. Pomyśl ;]
Praca genialna nie ma co tu dużo mówić :/
MagisterMilitum pisze:Ctan no wiesz takie rzeczy w tle zostawiać
Tak, to mój sekret, każda przerwa w malowaniu to czytanie waszych komentarzy i przy okazji zabawa pędzlem, zawsze kiedy to robię patrzę na avatary i podpisy.Karlito pisze:Nie no z tym żelem to dałeś po bandzie Rozumiem że to do użytku dwuosobowego i nie służy jako "urozmaicenie" przerw w malowaniu jak tak sobie sam siedzisz w studiu
p.s. Przemo, Twój avatar najbardziej mnie podnieca.
- General Baga
- Kradziej
wiem
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
Tak na dobry początek tygodnia:
widzę, że kolega dużo bardziej doświadczony... który żel jest najlepszy do gs'u? bo nie wiem czy ten się nadaje.MomoTheKiller pisze:To do GS'u dobrze nawilża dłonie he he he
- General Baga
- Kradziej
mowilem ci ze jestes nienormalny i niemoralny? chlop kupil modele (dwa pierwsze0 w sobote - figurki skonczyl malowac w niedziele...
ten meszek na deskach i drogowskazie to ta taka "gabczasta posypka"? bo chce w swoim lesie cos podobnego zrobic
No i wyglada na to ze dzis bede sie od ciebie uczyl swiatla robic :D
ten meszek na deskach i drogowskazie to ta taka "gabczasta posypka"? bo chce w swoim lesie cos podobnego zrobic
No i wyglada na to ze dzis bede sie od ciebie uczyl swiatla robic :D
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Krem Nivea he he he .... z tym GS'em to tak wiesz skojarzyłem nawilżanie -> gs he he he...a co do nawilżacza z kadru - to się "roluje" po jakimś czasie... nie jest to dobry nawilżać -> polecam oliwkę he he he
oczywiście do GS'u
A na poważnie to używam kremu Nivea... tani i dobry.. a dodatkowo nie zostawiasz "paluchów" - można robić w rękawiczkach ale muszą być odpowiednio mniejsze... tzn. imho nie ma wyczucia masy plastycznej.
Skąd ten malutki gobasek? Wygląda super... OSL wOw... zauważyłem że takie kolory jak Gobas i Nekros chyba lepiej Ci leżą.. tzn mroczniejsze malowanie.
oczywiście do GS'u
A na poważnie to używam kremu Nivea... tani i dobry.. a dodatkowo nie zostawiasz "paluchów" - można robić w rękawiczkach ale muszą być odpowiednio mniejsze... tzn. imho nie ma wyczucia masy plastycznej.
Skąd ten malutki gobasek? Wygląda super... OSL wOw... zauważyłem że takie kolory jak Gobas i Nekros chyba lepiej Ci leżą.. tzn mroczniejsze malowanie.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2012, o 14:33 przez MomoTheKiller, łącznie zmieniany 1 raz.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.